Harris Wharf London mode

Koop Harris Wharf London kleding voor dames bij Twiggy

Bij Twiggy, een boetiek in Gent, België, vind je een prachtige collectie Harris Wharf London kleding voor dames. Harris Wharf London staat bekend om hun minimale en ingetogen ontwerpen en richt zich vooral op bovenkleding. Hier lees je hoe je deze stukken bij Twiggy kunt ontdekken en kopen.

Harris Wharf London mode
Harris Wharf London mode
 • Het merk begrijpen: Harris Wharf London is een modern kledingmerk dat de nadruk legt op toegankelijke luxe. Het merk staat bekend om zijn “raw edge” afwerking en maakt gebruik van hoogwaardige stoffen om tijdloze ontwerpen te creëren. Het is opgericht door Giulia Acchiardi, die het merk een sterke toewijding aan duurzaamheid heeft meegegeven. De kleding wordt gemaakt in Turijn, Italië, en het merk gebruikt een digitaal snijsysteem om afval te verminderen.
 • Ontdek de collectie: Bij Twiggy vind je een selectie overjassen en blazers van Harris Wharf London. Deze stukken zijn verkrijgbaar in zowel neutrale als levendige kleuren, zodat je genoeg opties hebt om uit te kiezen. Deze ontwerpen zijn gemaakt van wol en kunnen het hele jaar door gedragen worden, waardoor ze een veelzijdige toevoeging aan je garderobe zijn.
 • Kopen: Twiggy biedt een online webshop waar je door de beschikbare stukken van Harris Wharf London kunt bladeren. Je kunt de items die je mooi vindt uitkiezen, aan je winkelwagentje toevoegen en afrekenen. De winkel verzendt haar kleding wereldwijd, zodat je van deze prachtige ontwerpen kunt genieten, waar je ook bent.
 • Een afspraak maken: Als je niet zeker weet wat je moet kopen of advies nodig hebt, kun je bij Twiggy één-op-één winkelen met een stylist. Je kunt een privéafspraak maken en persoonlijke aanbevelingen krijgen op basis van jouw stijl en voorkeuren.
 • Een bezoek aan de winkel: Twiggy is meer dan alleen een online winkel. Als je in Gent bent, kun je hun fysieke winkel bezoeken. Verspreid over drie verdiepingen vind je een breed scala aan kledingmerken, waaronder Harris Wharf London.
 • Contact opnemen met Twiggy: Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met Twiggy via hun e-mail of telefoonnummer. De contactgegevens van de winkel zijn direct beschikbaar en ze staan altijd klaar om je te helpen.
 • Zorgen voor tevredenheid: Twiggy wil ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Als je problemen hebt met je kledingstuk van Harris Wharf London, aarzel dan niet om contact op te nemen met de winkel. Ze zullen hun best doen om eventuele problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.
 • Duurzaamheid ondersteunen: Als je Harris Wharf London kleding koopt bij Twiggy, krijg je niet alleen een stijlvol kledingstuk van hoge kwaliteit. Je steunt ook een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en streeft naar minder afval in het productieproces.

Kortom, Twiggy biedt een ruime keuze aan Harris Wharf London kleding voor dames. Of je nu online wilt winkelen of de voorkeur geeft aan een persoonlijke winkelervaring, Twiggy biedt je meerdere manieren om deze tijdloze ontwerpen te ontdekken en te kopen.


Harris Wharf London mode: De stijl

Harris Wharf London is een gerenommeerd kledingmerk dat een eigen kijk heeft op klassieke kledingstukken. Met een sterke focus op bovenkleding combineert het merk naadloos traditioneel vakmanschap met moderne ontwerpelementen om tijdloze kleding te maken. Hier volgt een diepgaand onderzoek naar de unieke stijl van Harris Wharf London kleding.

 • Minimaal en ingetogen: De kledinglijn van het merk wordt gekenmerkt door een minimale en ingetogen esthetiek. Het wordt gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige silhouetten en een focus op functionaliteit. Deze less-is-more benadering maakt de kleding van Harris Wharf London moeiteloos chique en veelzijdig, en geschikt voor een breed scala aan stijlvoorkeuren en gelegenheden.
 • Tijdloos ontwerp: Harris Wharf London staat synoniem voor tijdloos design. Het doel van het merk is om kledingstukken te creëren die jarenlang gekoesterd kunnen worden en vluchtige rages en seizoenstrends overleven. De focus ligt op het creëren van kledingstukken die de tand des tijds doorstaan, zowel qua stijl als kwaliteit.
 • Hoogwaardige stoffen: Een belangrijk aspect van de kleding van Harris Wharf London is het gebruik van hoogwaardige stoffen. Het merk kiest zorgvuldig stoffen die voldoen aan hun duurzaamheidsnormen. Textiel zoals vervilte wol en kasjmier worden gebruikt om luxueuze en comfortabele kledingstukken te maken, die premium aanvoelen en lang meegaan.
 • Ruwe afwerking: De bovenkleding van het merk staat bekend om de “raw edge” afwerking. Dit ontwerpdetail houdt in dat de stofranden onbewerkt blijven, wat zorgt voor een unieke en enigszins onafgewerkte look. Dit subtiele detail voegt een vleugje moderniteit en scherpte toe aan de verder klassieke snitten en vormen van de kleding.
 • Trans-seizoensgebonden kenmerken: Harris Wharf London ontwerpt kleding met seizoensovergangen in gedachten. Het merk maakt kledingstukken die het hele jaar door gedragen kunnen worden, zodat ze aangepast kunnen worden aan verschillende weersomstandigheden. Dit praktische aspect, gecombineerd met een stijlvol ontwerp, maakt hun kledingstukken een essentiële aanvulling op elke garderobe.
 • Moeiteloze kijk op traditionele pasvormen: Het merk brengt een frisse en moeiteloze benadering van traditionele pasvormen. Klassieke stijlen zoals overjassen en blazers worden opnieuw geïnterpreteerd met een eigentijdse twist, wat resulteert in een collectie die een balans vindt tussen tijdloosheid en moderniteit.
 • Eigentijds klassiek: Harris Wharf London belichaamt de term “eigentijds klassiek”. De ontwerpen verweven elementen van moderniteit en tijdloosheid, wat resulteert in een unieke en verfijnde stijl. De toewijding van het merk aan vakmanschap van hoge kwaliteit en aandacht voor detail bevestigt de status als hedendaagse klassieker in de mode-industrie.

Wat zijn de laatste trends in de mode van Harris Wharf London?

Harris Wharf London is een eigentijds kledingmerk dat een niche voor zichzelf heeft gecreëerd in de mode-industrie met zijn unieke benadering van bovenkleding. Hier zijn de verschillende producten die Harris Wharf London aanbiedt:

 • Wollen jassen: Een belangrijk deel van hun collectie bestaat uit jassen van fijne wol. Deze bovenkleding is er in verschillende ontwerpen, perfect om in laagjes te dragen of als overjas tijdens koudere seizoenen.
 • Kasjmier blazers: Harris Wharf London biedt ook blazers van kasjmier. Deze stukken tonen een jeugdige kijk op traditioneel kleermakerswerk, met hun ongevoerde binnenkant en “raw edge” afwerking.
 • Bovenkleding van gevilt wol: Het merk biedt ook een assortiment bovenkleding gemaakt van verschillende soorten vervilte wol. Dit voegt een vleugje textuur en verfijning toe aan deze stukken.
 • Kleurrijke collecties: Hoewel het merk neutrale kleuren aanbiedt, zijn er ook fellere tinten in de collecties verwerkt. Dit geeft klanten de kans om hun persoonlijke stijl uit te drukken en toch te genieten van de kwaliteit van de bovenkleding van Harris Wharf London.
 • Digitaal snijsysteem: Als onderdeel van hun duurzaamheidsinspanningen gebruikt het merk een digitaal snijsysteem om stofafval te verminderen. Dit resulteert niet alleen in een efficiëntere productie, maar draagt ook bij aan de algemene duurzaamheidsdoelen van het merk.

 • Is Harris Wharf London duurzaam?

  Harris Wharf London is een modern kledingmerk dat vooral bekend staat om zijn bovenkleding. Het merk vermeldt zijn duurzaamheidspraktijken niet expliciet, maar toch kunnen we de beschikbare informatie analyseren en hun praktijken op verschillende belangrijke gebieden beoordelen om het niveau van hun duurzaamheid te bepalen.

  Design en duurzaamheid

  Het ontwerpproces is een cruciaal aspect van duurzaamheid in de mode-industrie. Harris Wharf London richt zich op het creëren van tijdloze, duurzame kledingstukken in plaats van snelle modetrends te volgen. Deze aanpak vermindert de noodzaak voor regelmatige vervanging, waardoor afval wordt geminimaliseerd en de levenscyclus van elk kledingstuk wordt verlengd.

  Italiaanse productie

  Een ander element dat de duurzaamheid van Harris Wharf London beïnvloedt is de toewijding aan Italiaanse productie. Door al hun kleding in Italië te produceren, zorgt het merk ervoor dat ze zich houden aan de EU-regelgeving met betrekking tot eerlijke arbeidspraktijken en milieunormen. Bovendien vermindert de lokale productie de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met langeafstandstransporten van goederen.

  Stoffen van hoge kwaliteit

  Harris Wharf London staat bekend om het gebruik van hoogwaardige stoffen in zijn ontwerpen. Dit draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid en lange levensduur van hun kleding, maar het betekent ook een lagere impact op het milieu omdat materialen van hogere kwaliteit doorgaans minder vaak vervangen hoeven te worden.

  Efficiënt stofgebruik

  Efficiënt stofgebruik is een andere praktijk die kan wijzen op duurzaamheid. Harris Wharf London staat bekend om zijn innovatieve technieken voor het snijden van patronen met als doel zo min mogelijk afval te produceren. Door het stofverbruik op deze manier te optimaliseren, vermindert het merk de hoeveelheid materiaalafval tijdens het productieproces aanzienlijk.

  Productie op bestelling

  Het merk volgt een model van productie op bestelling, wat betekent dat ze alleen artikelen produceren die door klanten zijn besteld. Deze aanpak elimineert het risico van overproductie en onverkochte voorraden, beide belangrijke problemen in de mode-industrie die leiden tot onnodig afval en gebruik van hulpbronnen.

  Afvalrecycling

  Tot slot is afvalrecycling een kritieke factor bij het beoordelen van de duurzaamheid van een merk. Hoewel er geen specifieke details beschikbaar zijn over de recyclingpraktijken van Harris Wharf London, suggereren de nadruk op efficiënt stofgebruik en een productie-op-bestelling model een bewuste inspanning om afval te verminderen.

  Concluderend: hoewel Harris Wharf London zijn duurzaamheidspraktijken niet expliciet beschrijft, heeft het merk verschillende elementen in zijn ontwerp, productie en bedrijfsmodel die in lijn zijn met duurzame principes. Deze omvatten het creëren van duurzame, tijdloze ontwerpen, het vasthouden aan lokale productie, het gebruik van hoogwaardige stoffen, efficiënt stofverbruik, een productie-op-bestelling model en een focus op het verminderen van afval.


  Waarom houden vrouwen van het merk Harris Wharf London?

  Harris Wharf London is een merk dat de harten van vrouwen over de hele wereld heeft veroverd. De unieke benadering van mode, toewijding aan kwaliteit en toewijding aan duurzaamheid maken het tot een favoriet onder veeleisende klanten. Hier zijn enkele redenen waarom vrouwen van het merk Harris Wharf London houden:

  • Tijdloze pasvormen: De bovenkleding van Harris Wharf London heeft tijdloze pasvormen die nooit uit de mode raken. Dit betekent dat investeren in een kledingstuk van het merk niet slechts een seizoensgril is, maar een langdurige toevoeging aan de garderobe van een vrouw.
  • Toewijding aan vakmanschap: Alle stijlen van Harris Wharf London worden geproduceerd in een familiefabriek in Turijn, Italië. Dit zorgt voor een onwrikbare toewijding aan vakmanschap, waarbij elk stuk een nauwgezette aandacht voor detail weerspiegelt.
  • Focus op duurzaamheid: De nadruk van het merk op duurzaamheid vindt weerklank bij eco-bewuste consumenten. Door zorgvuldig duurzame stoffen te kiezen en een digitaal snijsysteem te gebruiken, minimaliseert Harris Wharf London het afval van stoffen en ondersteunt het een gezondere planeet.
  • Veelzijdig kleurenpalet: Het merk biedt een scala aan neutrale en levendige kleuren. Deze veelzijdigheid maakt de bovenkleding van Harris Wharf London geschikt om het hele jaar door te dragen en stelt vrouwen in staat om hun persoonlijke stijl uit te drukken.
  • Toegankelijke luxe: Ondanks hun hoogwaardige materialen en vakmanschap biedt Harris Wharf London toegankelijke luxe. Hun kleding is redelijk geprijsd, waardoor kwaliteit en design beter bereikbaar zijn voor vrouwen die beide waarderen. Deze balans tussen prijs en kwaliteit maakt het merk een populaire keuze onder veeleisende shoppers.