Harris Wharf London kleding

Koop Harris Wharf London kleding bij Twiggy

Online kopen is een handige manier om thuis Harris Wharf London kleding te kopen. Twiggy, een boetiek in Gent, België, biedt een brede selectie van de items van dit merk aan op hun webshop. Hier volgen enkele tips en inzichten voor een soepele winkelervaring:

Harris Wharf London kleding
Harris Wharf London kleding
 • Het merk begrijpen: Harris Wharf London is een modern kledingmerk dat zich vooral richt op bovenkleding. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige stoffen zoals vervilte wol en kasjmier die worden verwerkt in stijlvolle jassen en blazers.
 • De kenmerkende stijl herkennen: De ontwerpen van Harris Wharf London hebben een “raw edge” afwerking en zijn ongevoerd. Deze unieke styling geeft hun bovenkleding een kenmerkende look waarmee ze zich onderscheiden van andere merken.
 • Navigeren door de Twiggy webwinkel: De online winkel van Twiggy is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Je vindt het assortiment van Harris Wharf London onder het kopje ‘Merken’.
 • Maten en pasvorm: Gedetailleerde productbeschrijvingen op de webshop van Twiggy geven informatie over de pasvorm en maatvoering van elk kledingstuk. Dit kan je helpen om de juiste maat te kiezen voor je Harris Wharf London aankoop.
 • Beschikbaarheid controleren: Twiggy’s webshop biedt realtime voorraadupdates. Zo kun je de beschikbaarheid van je gewenste Harris Wharf London item in verschillende maten en kleuren controleren.
 • Een afspraak maken voor persoonlijk winkelen: Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijke winkelervaring, biedt Twiggy één-op-één afspraken met een stylist. Dit kan vooral handig zijn als je niet zeker weet welke Harris Wharf London stijlen het beste bij je passen.
 • Wereldwijde verzending: Twiggy verzendt haar producten wereldwijd. Dus waar je ook bent, je kunt altijd genieten van de stijlvolle bovenkleding van Harris Wharf London.
 • Contact opnemen met Twiggy voor vragen: Voor vragen of zorgen kun je terecht bij Twiggy. Hun medewerkers zijn goed op de hoogte van de merken die ze voeren en kunnen je begeleiden bij je Harris Wharf London aankoop.

Onthoud dat online kopen een stressvrije ervaring moet zijn. Neem de tijd om het assortiment van Harris Wharf London op de webshop van Twiggy te verkennen, lees de productbeschrijvingen zorgvuldig en aarzel niet om contact op te nemen met het team van Twiggy voor hulp.


Wat maakt Harris Wharf London kleding speciaal?

Harris Wharf London onderscheidt zich in de mode-industrie door zijn toewijding aan hoogwaardige stoffen, tijdloze ontwerpen en duurzaamheid. De unieke eigenschappen van het merk strekken zich uit van hun ontwerpfilosofie tot aan hun productieproces, waardoor hun kleding echt bijzonder is.

 • Hoogwaardige stoffen en tijdloos design: Een van de belangrijkste aspecten die de kleding van Harris Wharf London onderscheiden is hun toewijding aan het gebruik van hoogwaardige stoffen. Ze kiezen zorgvuldig uit eerste hand duurzame materialen die voldoen aan hun strenge normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zorgt de toewijding van het merk aan tijdloze ontwerpen ervoor dat hun kledingstukken vele jaren gedragen kunnen worden zonder uit de mode te raken, wat een duurzame keuze is voor consumenten.
 • Ruwe afwerking en ongevoerde bovenkleding: Een ander uniek kenmerk van de kleding van Harris Wharf London is de “raw edge” afwerking van hun bovenkleding. Dit ontwerpdetail, waarbij de rand van de stof onbewerkt is gelaten zonder zoom of stiksels, voegt een modern en jeugdig tintje toe aan hun jassen en jacks. Bovendien is hun bovenkleding ongevoerd, wat hun minimalistische en moeiteloze benadering van traditioneel kleermakerswerk weerspiegelt.
 • Duurzaamheid en milieubewustzijn: Harris Wharf London is zeer toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze selecteren stoffen met duurzame kenmerken, zoals traceerbaarheid en naleving van AZO- en Reach-normen. Ze maken ook gebruik van een digitaal snijsysteem om de efficiëntie van de stof te maximaliseren en afval te minimaliseren, terwijl overgebleven stof wordt gerecycled tot nieuw garen, waardoor hun ecologische voetafdruk verder wordt verkleind.
 • Italiaans vakmanschap: Harris Wharf London is enorm trots op zijn Italiaanse wortels en vakmanschap. Al hun jassen en blazers worden geproduceerd in hun familiefabriek in Turijn, Italië, een regio die bekend staat om zijn aandacht voor detail en kwaliteit in textielproductie. Door deze traditie voort te zetten, garandeert Harris Wharf London een hoog kwaliteitsniveau van hun kledingproductie.
 • Eigentijdse klassieke stijl: Harris Wharf London biedt een eigentijdse kijk op klassieke stijlen. Hun kledingcollecties bevatten minimale en ingetogen ontwerpen, met de nadruk op strakke lijnen en moeiteloze silhouetten. Deze eigentijdse klassieke stijl maakt hun kleding veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden en weerspiegelt het inzicht van het merk in de moderne modebehoeften.
 • Familiebedrijf: Harris Wharf London voegt een persoonlijk tintje toe aan hun merk en is een familiebedrijf dat is opgericht door de broers en zussen Giulia en Aldo Acchiardi. De geschiedenis van hun familie op het gebied van textielvakmanschap en innovatie wordt weerspiegeld in de toewijding van het merk aan kwaliteit en design. De broers en zussen Acchiardi houden toezicht op alle aspecten van het bedrijf en zorgen ervoor dat elk kledingstuk hun persoonlijke visie weerspiegelt.

Welke materialen gebruikt Harris Wharf London?

Harris Wharf London staat bekend om de hoge kwaliteit van de materialen in de kledingcollecties. Het merk doet veel moeite om de kwaliteit en duurzaamheid van de stoffen die in de kleding worden gebruikt te garanderen. Hier volgt een diepgaande blik op de materialen die Harris Wharf London gebruikt:

 • Hoogwaardige stoffen: Harris Wharf London doet er alles aan om in hun collecties alleen stoffen te gebruiken die uit de eerste hand komen en van hoge kwaliteit zijn. Deze materialen worden met zorg gekozen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de verwachtingen van het merk op het gebied van duurzame eigenschappen.
 • Traceerbare stoffen: Verantwoordingsplicht is een belangrijk onderdeel van het ethos van Harris Wharf London. Daarom zijn alle stoffen die het merk gebruikt traceerbaar, wat betekent dat het mogelijk is om precies te weten waar en hoe ze zijn geproduceerd. Deze transparantie helpt ethische productiepraktijken te garanderen.
 • Naleving van normen: De stoffen die Harris Wharf London gebruikt voldoen aan de AZO- en Reach-normen. Dit zijn belangrijke regels in de textielindustrie die het gebruik van bepaalde schadelijke stoffen bij de productie van kleding beperken.
 • Natuurlijke stoffen: Het merk zet zich in voor duurzaamheid en kiest daarom voor natuurlijke stoffen die gerecycled kunnen worden. Deze keuze vermindert de impact van hun producten op het milieu en bevordert een meer circulaire economie in de mode.
 • Wol en kasjmier: Harris Wharf London gebruikt voornamelijk wol en kasjmier in hun jassen en blazers. Beide materialen staan bekend om hun warmte, zachtheid en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor bovenkleding van hoge kwaliteit.
 • Digitaal snijden: Harris Wharf London gebruikt een digitaal snijsysteem om de efficiëntie van de stof te maximaliseren. Deze technologie stelt het merk in staat om afval te verminderen en het maximale uit elk stuk stof te halen.
 • Productie op bestelling: Door kleding op bestelling te produceren, minimaliseert Harris Wharf London restvoorraden. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid afval, maar zorgt er ook voor dat elk kledingstuk met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt gemaakt.
 • Hergebruik van stoffen: Al het stoffenafval dat Harris Wharf London genereert, wordt voor recycling naar een gespecialiseerd consortium gestuurd. Het afval wordt omgezet in nieuw garen, dat vervolgens kan worden gebruikt om nieuwe kledingstukken te maken. Dit proces onderstreept de toewijding van het merk aan duurzaamheid en verantwoorde productie.

Heeft Harris Wharf London jassen voor dames?

Ja, Harris Wharf London biedt inderdaad een breed scala aan damesjassen. Het merk staat bekend om zijn specialisatie in bovenkleding en staat vooral bekend om zijn unieke en minimalistische stijl. Deze jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben tijdloze ontwerpen die gemakkelijk te combineren zijn met een heleboel outfits.

Brand achtergrond

Harris Wharf London is een modern kledingmerk, opgericht in 2010 door de broers en zussen Giulia en Aldo Acchiardi. Het merk vindt zijn oorsprong in Londen, waar de oprichters hun opleiding volgden. Het is vernoemd naar het gebied waar ze woonden toen ze daar woonden. De wortels van Harris Wharf London reiken echter tot Turijn, Italië, waar hun overgrootvader ooit een handschoenenfabriek runde. Vandaag de dag worden alle jassen en jacks van het merk nog steeds in Turijn geproduceerd en profiteren ze van het beroemde vakmanschap van de stad.

Coat collectie

De jassencollectie van Harris Wharf London staat bekend om zijn prachtige materialen en simplistische stijl. De collectie omvat jassen en jacks gemaakt van verschillende soorten vervilte wol en kasjmier. Het palet varieert van neutrale tinten tot iets fellere tinten en biedt veelzijdige stylingopties. Een onderscheidend kenmerk van deze jassen is de “raw edge” afwerking, waarbij de stofrand onbewerkt is gelaten, wat een eigentijds tintje geeft aan traditioneel kleermakerswerk.

Kwaliteit en vakmanschap

Harris Wharf London legt sterk de nadruk op hoogwaardige materialen en traditionele Italiaanse productietechnieken. Alle stoffen die het merk gebruikt komen uit Italië en de collecties worden geproduceerd in hun eigen fabriek in Turijn. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen, waardoor deze jassen een waardevolle aanvulling zijn op elke garderobe.

Beschikbaarheid

De populariteit van de jassen van Harris Wharf London onder liefhebbers van ingetogen luxe groeit. Het merk wordt nu wereldwijd erkend en is te vinden in winkels van hoge kwaliteit, concept stores en warenhuizen over de hele wereld. Naast hun eigen multibrandstore in Londen zijn de collecties van Harris Wharf London ook verkrijgbaar bij verschillende andere retailers.

Functionaliteit en ontwerp

De jassen ontworpen door Harris Wharf London bieden zowel functionaliteit als stijl. Het merk biedt perfect passende tussenjassen of overjassen die het hele jaar door gedragen kunnen worden. De ontwerpen worden gekenmerkt door hun tijdloze uitstraling en klassieke silhouetten. De ongevoerde bovenkleding met ruwe randen biedt een moeiteloze kijk op traditionele snits en vormen.

Duurzaamheid

Harris Wharf London zet zich in voor duurzame praktijken tijdens het hele productieproces. Het merk selecteert zorgvuldig stoffen van hoge kwaliteit die voldoen aan duurzame criteria, waaronder traceerbaarheid en naleving van milieunormen. Ze maken gebruik van een digitaal snijsysteem om de efficiëntie van de stof te maximaliseren en afval te minimaliseren. Alle overtollige stof wordt naar een gespecialiseerd consortium gestuurd om te worden gerecycled tot nieuw garen, wat de verantwoordelijke benadering van afvalbeheer van het merk weerspiegelt.

Waar vind je Harris Wharf London?

De collecties van Harris Wharf London, waaronder hun damesjassen, zijn te vinden bij verschillende retailers. Je kunt fysieke winkels bezoeken of online winkels verkennen om het aanbod van Harris Wharf London jassen te ontdekken.


Zijn de kleren van Harris Wharf London duurzaam?

Harris Wharf London is een merk dat duurzaamheid diep heeft verankerd in de modeproductie. Deze toewijding aan eco-bewustzijn is zichtbaar in verschillende aspecten van hun activiteiten, van de inkoop van materialen tot het productieproces.

 • Zorgvuldige selectie van materialen: Harris Wharf London besteedt veel zorg aan het kiezen van hoogwaardige stoffen die voldoen aan hun verwachtingen op het gebied van duurzaamheid. Ze geven prioriteit aan traceerbaarheid en natuurlijke stoffen die voldoen aan AZO en Reach, wat betekent dat ze zich houden aan strenge milieu- en veiligheidsnormen. Deze materialen kunnen ook worden gerecycled, waardoor de hoeveelheid afval nog verder afneemt.
 • Efficiënt gebruik van stof: Het merk gebruikt een digitaal snijsysteem om de efficiëntie van de stof te maximaliseren. Deze innovatieve aanpak helpt afval te verminderen door ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van de stof wordt gebruikt bij het maken van kledingstukken. Overgebleven stof wordt niet weggegooid, maar naar een gespecialiseerd consortium gestuurd voor recycling tot nieuw garen.
 • Duurzame ontwerpen: Harris Wharf London wil kleding maken die jarenlang meegaat. Door het gebruik van hoogwaardige stoffen en tijdloze pasvormen garanderen ze een lange levensduur en verminderen ze de noodzaak voor regelmatige vervanging. Deze benadering biedt niet alleen waarde voor klanten, maar draagt ook bij aan een vermindering van het verbruik van grondstoffen.
 • Gelokaliseerde productie: Alle stijlen van Harris Wharf London worden geproduceerd in hun familiefabriek in Turijn, Italië. Door hun productie lokaal te houden, kunnen ze het productieproces nauwlettend in de gaten houden en ervoor zorgen dat het in lijn is met hun duurzaamheidsdoelen.
 • Afval minimaliseren: Door op bestelling te produceren, minimaliseert Harris Wharf London restvoorraden en vermindert zo de hoeveelheid afval. Deze aanpak zorgt er ook voor dat de productie van kledingstukken beter is afgestemd op de vraag, wat leidt tot een efficiënter gebruik van hulpbronnen.
 • Nadruk op tijdloos ontwerp: In een wereld waar snelle modetrends domineren, legt Harris Wharf London de nadruk op tijdloos design. Ze streven ernaar kledingstukken te maken die jarenlang gedragen kunnen worden en seizoensgebonden trends overstijgen. Deze benadering moedigt consumenten aan om minder te kopen, maar wel goed te kiezen, wat een duurzamere benadering van mode ondersteunt.
 • Duurzame detailhandel: Naast de productie zet Harris Wharf London zich ook in voor duurzaamheid in de detailhandel. Ze hebben hun eigen multibrandstore genaamd WORKSHOP in Londen en hebben hun aanwezigheid uitgebreid naar conceptstores en warenhuizen wereldwijd. Door hun duurzame bovenkleding van hoge kwaliteit toegankelijker te maken, helpen ze consumenten duurzame keuzes te maken.

Kortom, Harris Wharf London’s toewijding aan duurzaamheid is duidelijk zichtbaar in elk aspect van hun activiteiten, van de zorgvuldige selectie van materialen en efficiënte productieprocessen tot hun focus op een lange levensduur en duurzame verkooppraktijken.