Harris Wharf London jassen

Wat is Harris Wharf London?

Harris Wharf London is een eigentijds kledingmerk dat in 2010 werd gelanceerd door de broers en zussen Giulia en Aldo Acchiardi. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd door de focus op bovenkleding en minimalistische, tijdloze ontwerpen. Hier vind je meer over het merk:

Harris Wharf London jassen
Harris Wharf London jassen
 • Oprichters: Harris Wharf London is opgericht door Giulia en Aldo Acchiardi, waarbij Giulia in 2008 is afgestudeerd in Fashion Design in Londen. Ze liep stage bij prestigieuze modehuizen voordat ze besloot haar eigen label te beginnen.
 • Inspiratie: Het merk haalt zijn inspiratie uit het innovatieve en eigentijdse gevoel voor stijl van Londen. Deze invloed wordt weerspiegeld in hun ontwerpen, die modern en verfijnd zijn.
 • Productie: De productie van Harris Wharf London vindt plaats in Turijn, Italië, in een familiebedrijf. Hierdoor kan het merk hoge normen van kwaliteit en vakmanschap handhaven.
 • Kwaliteit en design: Het merk staat bekend om zijn nadruk op hoogwaardige stoffen en tijdloze pasvormen. Het doel is om een eigentijdse klassieke stijl te creëren die trends en seizoenen overstijgt.
 • Collectie: Harris Wharf London biedt een collectie gericht op jersey materialen. De ontwerpen zijn minimaal en ingetogen, met ongevoerde bovenkleding met ruwe randen.
 • Ontwerpfilosofie: Het merk gelooft in het creëren van stijlen die jarenlang meegaan. Hun ontwerpen zijn seizoensoverstijgend, wat betekent dat ze het hele jaar door gedragen kunnen worden, ongeacht de veranderende modetrends.
 • Duurzaamheid: Harris Wharf London zet zich in voor duurzame praktijken. Ze kiezen zorgvuldig duurzame stoffen voor hun collecties en gebruiken een digitaal snijsysteem om minder stof te verspillen.
 • Erkenning: In de loop der jaren heeft Harris Wharf London erkenning gekregen voor hun unieke kijk op bovenkleding en toewijding aan duurzaamheid. Hun kledingstukken belichamen een mix van de innovatieve stijl van Londen, Italiaans vakmanschap en een tijdloze esthetiek.

Koop een jas van Harris Wharf London bij Twiggy

Twiggy is een trendy boetiek in Gent, België. We bieden een uitgebreide collectie modeartikelen voor zowel dames als heren, waaronder kleding van het eigentijdse merk Harris Wharf London. Harris Wharf London staat bekend om zijn bovenkleding van hoge kwaliteit en is een van de vele merken die je bij Twiggy kunt kopen, zowel in de winkel als online.

Inzicht in Twiggy en haar aanbod

De Twiggy winkel is gevestigd in de Notarisstraat 3, 9000 Gent, België, waar klanten persoonlijk kunnen winkelen. Maar voor wie liever online winkelt, heeft Twiggy een webshop op www.twiggy.be. Via dit online platform kunnen klanten overal ter wereld artikelen bekijken en kopen, met het extra voordeel van wereldwijde verzending. Twiggy biedt een verscheidenheid aan producten, waaronder kleding voor vrouwen en mannen en decoratieartikelen.

Onderzoek Harris Wharf London bij Twiggy

Een van de opvallende merken bij Twiggy is Harris Wharf London. Dit merk richt zich vooral op bovenkleding en biedt een serie jassen en blazers die bekend staan om hun tijdloze snit en hoogwaardige stoffen. Elk stuk van Harris Wharf London wordt gemaakt in Turijn, Italië, met behulp van traditionele Italiaanse productietechnieken. De unieke “raw edge” afwerking en het ongevoerde ontwerp geven de kledingstukken een moderne, jeugdige uitstraling. Bij Twiggy kunnen klanten kiezen uit een breed scala aan kleuren, allemaal gemaakt van wol.

Onder online winkelen bij Twiggy

Winkelen voor een jas van Harris Wharf London bij Twiggy kan zowel in de winkel als online. Als je de winkel liever persoonlijk bezoekt, is deze geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 en 18.00 uur. Voor online shoppers is het proces eenvoudig. Ga gewoon naar www.twiggy.be, blader door de beschikbare collectie, kies de gewenste jas en reken af. Twiggy biedt wereldwijde verzending, zodat je aankoop tot aan de deur kan worden bezorgd.

Hulp krijgen van Twiggy

Als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, biedt Twiggy meerdere kanalen waarlangs klanten contact kunnen opnemen. Je kunt ons contacteren via e-mail op hello@twiggy.be of per telefoon op +32 (0) 9 223 95 66. Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je een bezoek brengen aan de fysieke winkel in de Notarisstraat 3, 9000 Gent, België.

Een vlotte winkelervaring garanderen

Twiggy streeft naar een naadloze winkelervaring voor al haar klanten. Of je nu in de winkel of online winkelt, we streven ernaar om het proces zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Van het bekijken van de collectie tot het doen van een aankoop en het regelen van de levering, elke stap is ontworpen met het gemak van de klant in gedachten.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle jas voor de overgangsseizoenen of een jas die je het hele jaar door kunt dragen, met Harris Wharf London bij Twiggy zit je goed. Met het gemak van online winkelen en de zekerheid van producten van hoge kwaliteit, is het kopen van een Harris Wharf London jas bij Twiggy een beslissing waar je geen spijt van zult krijgen.


Zijn Harris Wharf London jassen duurzaam?

Harris Wharf London is een modemerk dat veel vooruitgang heeft geboekt op het gebied van duurzaamheid, vooral met hun jassenlijn. Hun benadering van duurzame mode is veelzijdig en richt zich op verschillende aspecten zoals gebruikte materialen, productieprocessen en afvalbeheer.

 • Hoogwaardige materialen: Harris Wharf London hecht veel waarde aan de kwaliteit van de stoffen die ze gebruiken. Ze kopen uit eerste hand stoffen van hoge kwaliteit in die voldoen aan verschillende duurzame kenmerken. Dit omvat traceerbaarheid van de herkomst van de stof en ervoor zorgen dat de gebruikte natuurlijke stoffen voldoen aan de AZO- en Reach-normen, waardoor de milieu-impact van de productie tot een minimum wordt beperkt.
 • Efficiënt stofgebruik: Het merk gebruikt een digitaal snijsysteem in hun productieproces. Deze innovatieve aanpak stelt hen in staat om de efficiëntie van de stof te maximaliseren, waardoor de hoeveelheid stofafval aanzienlijk wordt verminderd.
 • Productie op bestelling: Harris Wharf London werkt op bestelling. Deze praktijk minimaliseert restvoorraden en vermindert daarmee de hoeveelheid onnodig afval en grondstoffen die worden gebruikt bij de productie van overtollige artikelen.
 • Recycling van afval: Al het stoffenafval dat tijdens het productieproces ontstaat, wordt niet op onverantwoorde wijze weggegooid. In plaats daarvan wordt het naar een gespecialiseerd consortium gestuurd waar het wordt gerecycled tot nieuw garen, waardoor een circulaire economie binnen de mode-industrie wordt bevorderd.
 • Duurzaam inkopen: Het merk besteedt veel aandacht aan de inkoop en kiest zorgvuldig duurzame stoffen voor hun jassen. Deze inspanning bevordert hun inzet om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame mode te promoten.
 • Traditionele productietechnieken: De jassen van Harris Wharf London worden gemaakt in Turijn, Italië, met behulp van traditionele Italiaanse productietechnieken. Deze methoden staan bekend om hun nadruk op vakmanschap en kwaliteit, wat bijdraagt aan de lange levensduur van de producten.
 • Minimale ecologische voetafdruk: Het uitgebreide duurzaamheidsproces van het merk, dat een zorgvuldige selectie van duurzame stoffen en een efficiënt gebruik van hulpbronnen omvat, draagt bij aan een minimale ecologische voetafdruk. Deze inspanning sluit aan bij de wereldwijde trend naar meer duurzame praktijken in alle sectoren.
 • Nadruk op tijdloze snits: Harris Wharf London ontwerpt zijn jassen met tijdloze pasvormen. Deze benadering bevordert een lange levensduur en vermindert de noodzaak voor regelmatige vervanging, wat de duurzaamheid verder bevordert door fast fashion consumptiegewoonten te ontmoedigen.

Samengevat is de toewijding van Harris Wharf London aan duurzame praktijken duidelijk zichtbaar in hun jassenlijn. Van de materialen die ze gebruiken tot hun productieprocessen en afvalbeheer, het merk heeft duurzaamheid geïntegreerd in elke stap van hun productieproces.


Hoe is de kwaliteit van de jassen van Harris Wharf London?

Harris Wharf London, een eigentijds modemerk, heeft zich onderscheiden op het gebied van bovenkleding. De jassen van het merk worden geprezen om hun superieure materialen, tijdloze ontwerpen en nauwgezette aandacht voor detail. Deze uitgebreide analyse gaat in op de belangrijkste elementen die bijdragen aan de uitzonderlijke kwaliteit van deze jassen.

Materialen

Een van de belangrijkste kenmerken van de jassen van Harris Wharf London is het gebruik van hoogwaardige, zorgvuldig gekozen stoffen. Het merk gebruikt voornamelijk natuurlijke materialen zoals wol en kasjmier, die bekend staan om hun duurzaamheid, isolerende eigenschappen en luxueuze gevoel. Deze materialen zijn afkomstig uit Italië en Japan en voldoen daarmee aan de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit.

Vakmanschap

De jassen van Harris Wharf London getuigen van traditionele Italiaanse productietechnieken. De productie vindt plaats in de familiebedrijfjes van het merk in Turijn, Italië, waar het vakmanschap in textiel al generaties lang wordt doorgegeven. De toewijding van het merk aan kwaliteit is duidelijk zichtbaar in het nauwkeurige stikwerk, de strakke afwerking en de robuuste constructie van de jassen.

Design

Jassen van Harris Wharf London worden gekenmerkt door tijdloze, minimalistische ontwerpen. Het merk legt de nadruk op klassieke silhouetten die seizoensgebonden modieus blijven. De jassen hebben meestal strakke lijnen, eenvoudige pasvormen en ingetogen details, waardoor de superieure materialen en het vakmanschap centraal staan.

Raw Edge Afwerking

Een uniek aspect van Harris Wharf London jassen is de “raw edge” afwerking. In plaats van conventionele zomen of stiksels worden de stofranden ruw gelaten, wat de jassen een moderne, ietwat nonchalante uitstraling geeft. Deze kenmerkende afwerkingstechniek voegt een eigentijdse flair toe terwijl de hoogwaardige constructie behouden blijft.

Duurzaamheid

Harris Wharf London zet zich sterk in voor duurzaamheid in het productieproces. Stoffen worden geselecteerd op basis van duurzame criteria zoals traceerbaarheid en naleving van milieunormen. Het merk maakt gebruik van een digitaal snijsysteem om zo min mogelijk stof te verspillen en het restmateriaal te recyclen, zodat de jassen niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook milieuverantwoord.

Levensduur

Jassen van Harris Wharf London zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en zijn meer dan alleen modieus. Ze zijn duurzaam en veelzijdig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen. Deze focus op duurzaamheid zorgt ervoor dat deze jassen jarenlang gedragen kunnen worden zonder dat dit ten koste gaat van hun aantrekkingskracht of kwaliteit.

Klanttevredenheid

De kwaliteit en het vakmanschap van de jassen van Harris Wharf London hebben een toegewijd klantenbestand opgeleverd. Talloze positieve reviews en getuigenissen van tevreden klanten getuigen van de toewijding van het merk om jassen te leveren die zowel qua stijl als duurzaamheid de verwachtingen overtreffen.


Welke stijlen jassen biedt Harris Wharf London aan?

Harris Wharf London biedt een verscheidenheid aan jasstijlen die worden gekenmerkt door tijdloze pasvormen, hoogwaardige stoffen en een kenmerkende “raw edge” afwerking. Deze ontwerpen tonen een jeugdige kijk op traditioneel kleermakerswerk, waardoor het merk een unieke keuze is voor bovenkleding.

 • Klassieke overjassen: Een van de basisstijlen van Harris Wharf London is de klassieke overjas. Deze jassen zijn gemaakt van vervilte wol en kasjmier en zijn ontworpen om het hele jaar door te dragen. Door hun neutrale kleurenpalet zijn het veelzijdige aanvullingen op elke garderobe.
 • Kleurrijke blazers: Naast de neutrale kleuren biedt Harris Wharf London ook blazers in fellere tinten. Deze zorgen voor een vleugje kleur dat elke outfit kan verbeteren. Ondanks hun levendige kleuren hebben deze blazers nog steeds de kenmerkende rauwe afwerking en het ongevoerde ontwerp van het merk.
 • Vilten wollen jassen: In de jassen van Harris Wharf London wordt vaak gevilte wol gebruikt. Dit type wol biedt warmte en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor bovenkleding. De vilten wollen jassen zijn er in verschillende stijlen, waaronder overjassen en blazers.
 • Bovenkleding van kasjmier: Voor een vleugje luxe biedt Harris Wharf London bovenkleding van kasjmier. Deze stof staat bekend om zijn zachtheid en warmte, waardoor het een eersteklas keuze is voor jassen.
 • Jassen met ruwe afwerking: Een onderscheidend kenmerk van de bovenkleding van Harris Wharf London is de afwerking met ruwe randen. Dit ontwerpelement geeft de jassen een jeugdig en modern gevoel, waardoor ze zich onderscheiden van meer traditionele kleding.
 • Ongevoerde ontwerpen: In overeenstemming met hun moderne esthetiek zijn veel jassen van Harris Wharf London ongevoerd. Dit laat niet alleen de kwaliteit van de gebruikte materialen zien, maar draagt ook bij aan de luchtigheid en veelzijdigheid van de jassen.
 • Traditionele gelegenheidskleding: Hoewel ze bekend staan om hun bovenkleding, biedt Harris Wharf London ook traditionele, klassieke gelegenheidskleding. Dit omvat een reeks jassen die perfect zijn voor formele evenementen of speciale gelegenheden. Bij deze stukken ligt de nadruk van het merk op hoogwaardige stoffen en tijdloze pasvormen.