Girls Of Dust jassen

Wat maakt een jas van Girls Of Dust uniek?

Girls Of Dust, een Antwerps damesmerk, staat bekend om haar unieke jassen die een mix van tijdloze kwaliteit en eigentijds design weerspiegelen.

Girls Of Dust jassen
Girls Of Dust jas
 • Op vintage geïnspireerde styling: Een onderscheidend kenmerk van Girls Of Dust jassen is dat ze geïnspireerd zijn op vintage werkkleding, militaire kleding en iconische mannenmode. Deze onderliggende invloed geeft hun ontwerpen een tijdloze charme en verfijning.
 • Eigentijdse pasvormen voor vrouwen: Ondanks de vintage invloeden vertaalt het merk deze traditionele stijlen vakkundig naar eigentijdse pasvormen voor vrouwen. Dit zorgt ervoor dat de jassen niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en flatterend voor moderne vrouwen.
 • Tijdloze garderobestukken: Het merk streeft ernaar om fundamentele stukken te creëren die de kern vormen van een tijdloze garderobe. Daarom komen sommige modellen in verschillende kwaliteiten terug in de collecties, terwijl een paar belangrijke stukken seizoensgebonden worden toegevoegd, waardoor elke jas een veelzijdige en duurzame toevoeging aan elke garderobe wordt.
 • Hoogwaardige stoffen: Girls Of Dust is trots op het gebruik van prachtige natuurlijke stoffen uit Europa en Japan. Of het nu gaat om duurzaam katoen of speciaal geselecteerde materialen, het gebruik van stoffen van superieure kwaliteit verbetert de levensduur en het comfort van hun jassen.
 • Gemaakt in Portugal: Alle kleding van Girls Of Dust wordt gemaakt in Portugal, een land dat bekend staat om zijn hoogwaardige kledingproductie. Dit zorgt ervoor dat elke jas wordt gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail, wat resulteert in uitmuntend vakmanschap.
 • Eerlijke productie: Het merk zet zich in voor eerlijke productie en arbeidsomstandigheden. Deze ethische benadering draagt niet alleen bij aan het unieke karakter van de jassen, maar maakt elke aankoop ook een maatschappelijk verantwoorde keuze.
 • Seizoensgebonden toevoegingen: Terwijl ze hun kerncollectie behouden, introduceert Girls Of Dust elk seizoen een paar belangrijke stukken. Hierdoor kunnen ze nieuwe trends en ideeën in hun assortiment introduceren, waardoor hun jassen uniek en eigentijds blijven.

Het unieke van een Girls Of Dust jas zit in de vintage-geïnspireerde styling, eigentijdse pasvormen voor vrouwen, tijdloze aantrekkingskracht, het gebruik van hoogwaardige stoffen, Portugees vakmanschap, toewijding aan eerlijke productie en de toevoeging van seizoensgebonden stukken. Deze aspecten komen samen om onderscheidende, stijlvolle en duurzame jassen te creëren die de tand des tijds doorstaan.


Koop je Girls Of Dust jas bij Twiggy

Voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke mix van vintage en moderne esthetiek, zijn Girls Of Dust jassen een ideale keuze. Twiggy, onze boetiek in Gent, België, is een uitstekende bestemming om deze stijlvolle kledingstukken te vinden. Zowel hun fysieke winkel als hun online webshop bieden een zorgvuldig samengestelde selectie van deze jassen en zorgen voor een uitzonderlijke winkelervaring voor klanten over de hele wereld.

De winkel van Twiggy verkennen

De fysieke winkel van Twiggy ligt in Gent en is een toevluchtsoord voor damesmode van hoge kwaliteit. De winkel heeft drie verdiepingen en 450 m² winkelruimte en biedt een verfrissende winkelsfeer met een licht en uniek interieur. Tussen de verschillende kledingmerken die verkrijgbaar zijn, valt Girls Of Dust op door haar kenmerkende stijl en kwaliteit.

De online winkelervaring bij Twiggy

Naast de fysieke winkel, breidt Twiggy zijn bereik uit naar klanten wereldwijd via de online webshop. Op dit digitale platform kun je overal ter wereld je favoriete Girls Of Dust jas bekijken en kopen. Gedetailleerde productbeschrijvingen en afbeeldingen in hoge resolutie zorgen voor een geïnformeerde en naadloze online winkelervaring.

Wereldwijde verzending bij Twiggy

Ongeacht je locatie, Twiggy zorgt ervoor dat je de door jou gewenste Girls Of Dust jas thuisbezorgd krijgt. Hun online webshop biedt internationale verzending, waardoor klanten gemakkelijk en zonder geografische beperkingen kunnen genieten van Twiggy’s zorgvuldig samengestelde selectie modekleding.

Persoonlijk winkelen met privéafspraken

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke winkelervaring, biedt Twiggy de mogelijkheid om privéafspraken te maken. Tijdens deze één-op-één sessie helpt een stylist je bij het vinden van de perfecte Girls Of Dust jas die bij jouw voorkeuren past. Deze op maat gemaakte benadering van winkelen verhoogt de algehele ervaring en zorgt ervoor dat je precies vindt wat je zoekt.

Contact opnemen met Twiggy

Als je vragen hebt over de aankoop van een Girls Of Dust jas, kun je Twiggy bereiken via e-mail op hello@twiggy.be of telefonisch op +32 (0) 9 223 95 66. Hun fysieke winkel bevindt zich in de Notarisstraat 3, 9000 Gent, België, en hun online webshop kun je bezoeken op Twiggy.be.

Twiggy biedt een uniek platform om je Girls Of Dust jas te kopen. Met een focus op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid is Twiggy toegewijd aan het leveren van een superieure winkelervaring. Of je nu in de winkel of online winkelt, Twiggy zorgt ervoor dat je reis om de perfecte Girls Of Dust jas te vinden plezierig en bevredigend is.


Zijn Girls Of Dust jassen van goede kwaliteit?

Girls Of Dust, een Antwerps damesmerk, staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, vooral in haar jassencollectie. Laten we eens kijken waarom Girls Of Dust jassen van hoge kwaliteit zijn:

 • Hoogwaardige materialen: Het merk gebruikt superieure natuurlijke stoffen uit Europa en Japan voor de productie van hun jassen. Ze gebruiken met name Portugees biologisch katoen en gewaxt katoen, die bijdragen aan het comfort en de duurzaamheid van hun bovenkleding.
 • Gedetailleerd vakmanschap: Girls Of Dust zorgt voor nauwgezet vakmanschap bij het maken van hun jassen. Deze items worden geproduceerd in Portugal in kleine familiebedrijven, met de nadruk op aandacht voor detail en hoogwaardige constructie.
 • Ethische productie: Girls Of Dust geeft prioriteit aan ethische productiepraktijken. Regelmatige bezoeken aan hun productielocaties bevestigen de eerlijke behandeling en betaling van werknemers, wat de inherente waarde van hun jassen vergroot.
 • Geïnspireerd ontwerp: De ontwerpen van Girls Of Dust jassen zijn diep geworteld in vintage werkkleding, militaire kleding en iconische mannenmode. Deze invloeden zijn naadloos geïntegreerd in hedendaagse damesstijlen, wat resulteert in unieke en stijlvolle bovenkleding.
 • Toewijding aan duurzaamheid: Girls Of Dust’s toewijding aan duurzaamheid wordt weerspiegeld in de productie van hun jassen. Ze streven ernaar om waar mogelijk gerecyclede of ecologische grondstoffen te gebruiken, waardoor hun jassen een milieubewuste keuze zijn.
 • Kracht en veerkracht: De filosofie van het merk om kleding te maken die net zo sterk is als de vrouwen die ze dragen, komt tot uiting in hun jassen. Dit resulteert in bovenkleding die niet alleen stijlvol, maar ook veerkrachtig en duurzaam is.
 • Seizoensgebonden toevoegingen: Terwijl de kernitems in de collectie behouden blijven, introduceert Girls Of Dust elk seizoen een paar belangrijke stukken. Hierdoor kunnen klanten genieten van frisse ontwerpen in hun jassen zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende kwaliteit en stijl van het merk.

De hoge kwaliteit van Girls Of Dust jassen is het resultaat van het gebruik van eersteklas materialen, aandacht voor vakmanschap, ethische en duurzame productiepraktijken, geïnspireerd ontwerp en toewijding aan duurzaamheid en sterkte. Deze factoren maken ze een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle bovenkleding die lang meegaat.


Wie heeft Girls Of Dust opgericht?

Girls Of Dust is het geesteskind van Rob Harmsen en Keith Hioco. Het merk werd gelanceerd in 2010 en is de vrouwelijke tegenhanger van Eat Dust Clothing, een andere onderneming van dezelfde oprichters. Een belangrijke bijdrage aan de lancering van Girls Of Dust is ontwerpster Aline Walther, die samen met Keith is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen.

Het oprichtersduo: Rob Harmsen en Keith Hioco

Rob Harmsen en Keith Hioco zijn de medeoprichters van Girls Of Dust. Ze richtten dit merk in 2010 op als uitbreiding van hun eerste onderneming, Eat Dust Clothing. Hun gedeelde visie voor stijlvolle kleding van hoge kwaliteit leidde tot de oprichting van een merk dat sindsdien zijn stempel heeft gedrukt op de mode-industrie.

Achtergrond van de oprichters achter Girls Of Dust jassen

Voordat ze Girls Of Dust oprichtten, hadden Rob Harmsen en Keith Hioco uitgebreide ervaring opgedaan in de mode-industrie. Rob had een internationale verkoopachtergrond en werkte eerder voor grote denimmerken. Zijn expertise op het gebied van verkoop en marketing bleek van groot belang voor de groei en erkenning van het merk. Keith, aan de andere kant, bracht zijn ontwerpexpertise en kennis van de industrie in, waardoor hij een integraal onderdeel van het oprichtersteam werd.

De rol van Aline Walther

Een essentiële bijdrage aan de lancering van Girls Of Dust is Aline Walther. Aline is net als Keith afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en heeft de rol van ontwerpster voor de damescollectie op zich genomen. Haar mode-achtergrond en haar vermogen om de visie van het merk tot leven te brengen door middel van haar ontwerpen zijn instrumenteel geweest in het succes en de groei van Girls Of Dust.

Samenwerking

De gezamenlijke inspanningen van de oprichters zijn een drijvende kracht geweest achter het succes van het merk. De gedeelde opleidingsachtergrond van Keith en Aline en hun wederzijds begrip van ontwerpprincipes, in combinatie met het marketinginzicht van Rob, hebben geresulteerd in een unieke mix van vaardigheden die het merk vooruit hebben gestuwd.

Impact op het merk

De gecombineerde expertise van de oprichters heeft de identiteit van het merk aanzienlijk gevormd. Hun gezamenlijke visie heeft geleid tot de creatie van een merk dat staat voor kwaliteit, stijl en ethische productie. Bovendien heeft hun toewijding aan het creëren van een tijdloze garderobe voor vrouwen Girls Of Dust onderscheiden in de mode-industrie.

Girls Of Dust is opgericht door Rob Harmsen en Keith Hioco, met belangrijke bijdragen van ontwerpster Aline Walther. Hun gecombineerde vaardigheden, ervaring en gedeelde visie hebben geleid tot de creatie van een merk dat nu synoniem staat voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. De gezamenlijke inspanningen van dit oprichtersteam blijven het merk vormgeven en dragen bij aan het voortdurende succes in de mode-industrie.

Girls Of Dust
Girls Of Dust

Vrouwen dragen graag een jas van Girls Of Dust

Girls Of Dust is een Belgisch merk dat geliefd is bij vrouwen over de hele wereld, vooral om hun unieke en stijlvolle jassen. De toewijding van het merk aan duurzaamheid, ethische productie en een tijdloos ontwerp maakt hun jassen een opvallend stuk in elke garderobe.

 • Oprichting van het merk: Girls Of Dust is opgericht in Antwerpen, België. De wortels van het merk in een land met een rijke modegeschiedenis hebben hun kenmerkende esthetiek beïnvloed, die wordt weerspiegeld in het ontwerp van de jassen.
 • Duurzaamheid: Het merk gaat er prat op kleding te maken die gemaakt is om lang mee te gaan. Hun jassen zijn daarop geen uitzondering en zijn gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen slijtage, zodat ze jarenlang een vast onderdeel blijven van de garderobe van een vrouw.
 • Ontwerpinspiratie: Het merk haalt zijn ontwerp inspiratie uit vintage werkkleding, militaire kleding en iconische mannenmode, wat resulteert in een unieke mix van stijlen. Deze mix van invloeden geeft hun jassen een aantrekkelijk randje dat ze onderscheidt.
 • Bronnen van stoffen: Girls Of Dust haalt haar stoffen zorgvuldig uit Europa en Japan, zodat elke jas niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en duurzaam is.
 • Ecologische praktijken: Het merk legt sterk de nadruk op ecologische productiepraktijken. Deze toewijding aan duurzaamheid is een factor die veel vrouwen waarderen, wat bijdraagt aan de populariteit van hun jassen.
 • Veelzijdigheid in garderobe: Girls Of Dust streeft ernaar kernstukken te creëren die de basis vormen van een veelzijdige garderobe. Hun jassen passen perfect in deze visie, omdat ze gecombineerd kunnen worden met een breed scala aan outfits, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke garderobe.

De populariteit van Girls Of Dust jassen onder vrouwen kan worden toegeschreven aan de toewijding van het merk aan duurzaamheid, unieke ontwerpinvloeden, hoogwaardige stoffen, ecologische praktijken en de visie van veelzijdigheid van de garderobe.