Eat Dust jassen

Eat Dust maakt damesjassen

Eat Dust, een gerenommeerd Belgisch denimmerk, maakt inderdaad damesjassen onder de vrouwelijke tak, Girls Of Dust. Dit merk vertaalt de invloeden van vintage werkkleding, militaire kleding en iconische mannenmode naar eigentijdse stijlen voor vrouwen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten die de damesjassen van Eat Dust uniek maken:

Eat Dust jassen
Eat Dust jas
 • Focus op vakmanschap: Eat Dust, opgericht door Rob Harmsen en Keith Hioco, legt de nadruk op kwaliteitsvakmanschap in het productieproces. Hun jassen weerspiegelen deze toewijding, waardoor de consument verzekerd is van een product van hoge kwaliteit.
 • Ethisch verantwoord inkopen: Het merk is trots op zijn ethische inkoop en stofontwikkeling. De stoffen die in de jassen worden gebruikt, komen voornamelijk uit Europa en Japan, wat zorgt voor eersteklas kwaliteit en duurzaamheid.
 • Productielocatie: Girls Of Dust produceert haar kleding in Portugal. Dit zorgt er niet alleen voor dat de Europese productienormen worden nageleefd, maar draagt ook bij aan de lokale economie.
 • Mix van invloeden: De invloeden van oude westernstijlen, militaire kleding, Americana, motorrijden, skateboarden en muzikale subculturen geven de jassen een kenmerkende look waarmee ze zich onderscheiden.
 • Respect voor menselijke waardigheid: Eat Dust’s benadering van de productie is gericht op menselijke waardigheid en respect. Dit betekent dat de arbeiders die betrokken zijn bij de productie van de jassen ethisch en eerlijk worden behandeld.
 • Eigentijdse damesstijlen: Hoewel de ontwerpen geïnspireerd zijn op mannenmode, zijn de jassen aangepast aan hedendaagse vrouwenstijlen, waardoor ze veelzijdig zijn en geschikt voor verschillende gelegenheden.
 • Vintage werkkleding inspiratie: De jassen zijn geïnspireerd op vintage werkkleding, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben. Deze inspiratie wordt weerspiegeld in de ontwerpelementen en details van de jassen, waardoor elk stuk uniek is.

Concluderend biedt Eat Dust, via haar vrouwelijke tegenhanger Girls Of Dust, damesjassen die een perfecte mix zijn van kwaliteit, stijl en ethiek. Hun unieke invloeden, in combinatie met hun toewijding aan vakmanschap en ethische productie, maken van hen een opvallende keuze op het gebied van damesmode.


Koop je Eat Dust jas op Twiggy.be

Het kopen van een Eat Dust jas kan een naadloze ervaring zijn met Twiggy.be, onze online webwinkel gevestigd in Gent, België. Deze trendy winkel biedt een breed scala aan mode voor zowel mannen als vrouwen, waaronder het merk Eat Dust. In de volgende paragrafen vind je een gedetailleerd overzicht van alles wat je moet weten over het kopen van een Eat Dust jas van Twiggy.

Inzicht in Twiggy: Een trendsetter in mode

Twiggy is meer dan alleen een boetiek; het is een trendsetter in de modewereld. Deze winkel is gevestigd in Gent, België, en heeft een divers aanbod aan kledingmerken onder zijn dak. Een van deze merken is Eat Dust, bekend om zijn unieke ontwerpen en vakmanschap van hoge kwaliteit. Met 450 m² winkelruimte, verdeeld over drie verdiepingen, wordt het winkelend publiek bij Twiggy getrakteerd op een unieke winkelervaring, aangevuld met een licht en fris interieur.

De aantrekkingskracht van de Eat Dust jas bij Twiggy

De Eat Dust jas is een van de opvallende aanbiedingen bij Twiggy. Deze jas staat bekend om zijn kwaliteit en stijl en kan een perfecte aanvulling zijn op je garderobe. Dankzij de beschikbaarheid van dit merk bij Twiggy kunnen klanten gemakkelijk hun collectie bekijken op Twiggy.be en aankopen doen waar ook ter wereld.

Diversiteit aan merken bij Twiggy

Naast Eat Dust heeft Twiggy een selectie van verschillende andere modemerken, die inspelen op verschillende stijlen en voorkeuren. Deze diversiteit draagt bij aan de aantrekkingskracht van de winkel, waardoor het een go-to bestemming is voor modeliefhebbers.

Winkelervaring als nooit tevoren bij Twiggy

Winkelen bij Twiggy is ontworpen om een ervaring te zijn in plaats van een karwei. Met drie verdiepingen winkelruimte gevuld met een brede selectie kleding en interieurartikelen worden klanten verwend met een ruime keuze. Bovendien kun je bij Twiggy één-op-één winkelen met een stylist, zodat je persoonlijke hulp krijgt bij het samenstellen van je garderobe of het vinden van dat ene speciale stuk.

Twiggy’s toewijding aan ethische en duurzame mode

Twiggy verkoopt niet alleen kleding, maar promoot ook ethische en duurzame praktijken in de mode-industrie. Ze geven de voorkeur aan Europese productie en gebruiken voornamelijk Europese stoffen voor hun kleding. Door met kleinere ateliers in Portugal te werken, zorgen ze voor eerlijke arbeidsomstandigheden en onderhouden ze nauwe relaties met deze ateliers. Hun inzet om waar mogelijk ecologische of gerecyclede grondstoffen te gebruiken onderstreept hun toewijding aan duurzaamheid nog eens extra.

Intact komen met Twiggy

Als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staat het team van Twiggy klaar om je te helpen. Je kunt hun website bezoeken op Twiggy.be of contact opnemen via e-mail op hello@twiggy.be of per telefoon op +32 (0) 9 223 95 66. Voor een meer persoonlijke winkelervaring kun je overwegen om een privéafspraak te maken met een stylist.

Kortom, als je op zoek bent naar een jas van Eat Dust, dan is Twiggy.be een handig en betrouwbaar platform voor je aankoop. Met haar ruime keuze aan kleding, gebruiksvriendelijke interface en toewijding aan een uitstekende klantenservice, zal winkelen op Twiggy.be zeker een heerlijke ervaring zijn.


Heeft Eat Dust spijkerjassen in het assortiment?

“Eat Dust, een eigentijds lifestylemerk, biedt zeker spijkerjassen aan in hun assortiment.”

 • Denim jassen aanbod: Eat Dust verwerkt hun liefde voor denim in hun producten met een unieke twist. Hun spijkerjacks zijn beïnvloed door een scala aan stijlen, waaronder klassieke mannenmode, western en militaire kleding, motorrijden, skateboarden en verschillende muzikale subculturen.
 • Merkprincipes: Het merk is gebouwd op de idealen van kwaliteit, integriteit en originaliteit. Deze principes zijn duidelijk terug te zien in het ontwerp en de constructie van hun denim jackets, die worden gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en een toewijding aan kwaliteit.
 • Girls Of Dust: Het vrouwelijke equivalent van Eat Dust, bekend als Girls of Dust, heeft ook denim jassen in hun collectie. Deze jasjes zijn geïnspireerd op iconische mannenmode, vintage werkkleding en militaire stijlen, maar zijn getransformeerd naar eigentijdse modellen die geschikt zijn voor vrouwen.
 • Hoogwaardige materialen: Girls Of Dust legt net als Eat Dust de nadruk op het gebruik van hoogwaardige materialen. Het merk gebruikt voornamelijk natuurlijke stoffen uit Europa, met enkele speciale delicate stoffen geïmporteerd uit Japan. Dit zorgt ervoor dat hun spijkerjacks niet alleen stijlvol maar ook duurzaam zijn.
 • Eerlijke productie: Elk item van Girls Of Dust wordt eerlijk gemaakt in Portugal. Deze toewijding aan eerlijke handel en ethische productiepraktijken vergroot de aantrekkingskracht van hun spijkerjacks nog meer.
 • Veelzijdigheid: Zowel Eat Dust als Girls Of Dust bieden een breed scala aan kledingstukken naast spijkerjacks. Dit omvat broeken, shirts, overalls, parka’s, rokken en meer. Deze merken willen fundamentele stukken leveren voor het opbouwen van een tijdloze en veelzijdige garderobe.
 • Unieke styling: De spijkerjacks van beide merken vallen op door hun unieke styling. Of het nu de invloed is van klassieke mannenmode, vintage werkkleding of verschillende subculturen, deze jasjes bieden een onderscheidende look die hen onderscheidt.

Tot slot bieden zowel Eat Dust als Girls Of Dust denim jassen aan als onderdeel van hun assortiment. Deze jassen, gemaakt met de nadruk op kwaliteit, integriteit en originaliteit, bieden een unieke mix van stijlen voor zowel mannen als vrouwen.


Passen de jassen van Eat Dust op maat?

Eat Dust biedt een scala aan jassen voor zowel mannen als vrouwen. Om te bepalen of de jassen van Eat Dust op maat zijn, moet je zorgvuldig kijken naar verschillende factoren, zoals de maatrichtlijnen van het merk, reviews van klanten en specifieke details van het merk.

Maatrichtlijnen van het merk

Hoewel Eat Dust niet expliciet maatrichtlijnen geeft op hun website in overeenstemming met de gegeven context, is het gebruikelijk dat denim merken zich houden aan standaard maatconventies. Om zeker te zijn van de juiste maatvoering kun je het beste de maattabel van het merk raadplegen of contact opnemen met de klantenservice die je verder kan helpen.

Fit en stijl

Eat Dust is trots op het samenvoegen van klassieke mannenmode met een grote liefde voor denim en put uit een groot aantal invloeden om hun unieke stijl te creëren. Het merk ontwerpt jassen met een eigentijdse levensstijl in gedachten en geeft elk stuk een onmiskenbare attitude mee. De pasvorm en stijl van Eat Dust jassen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke ontwerp en de collectie. Sommige jassen hebben een relaxte of oversized pasvorm, terwijl andere meer getailleerd zijn. Door te kijken naar de productbeschrijvingen en afbeeldingen van het merk kun je een duidelijker beeld krijgen van de beoogde pasvorm en stijl van elke jas.

Beoordelingen voor pasvorm

Om te bepalen of Eat Dust jassen goed passen, is het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en lichaamsmaten. Verschillende individuen kunnen verschillende voorkeuren hebben voor de pasvorm van hun jassen. Sommigen neigen naar een meer ontspannen of oversized pasvorm, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een meer getailleerde of getailleerde look. Het is aan te raden om de maattabel van het merk te raadplegen en je persoonlijke maten te vergelijken om de beste pasvorm voor jouw lichaamstype te vinden.

Extra informatie over Eat Dust jassen

Helaas geeft de gegeven context geen specifieke informatie over de pasvorm van Eat Dust jassen. Voor meer gedetailleerde informatie over de pasvorm en maatvoering van hun jassen, kun je het beste de officiële website van het merk bezoeken of contact opnemen met hun klantenservice.

Op basis van de beschikbare informatie is het niet mogelijk om definitief te zeggen of Eat Dust jassen op maat passen. Om een weloverwogen beslissing over de maat te nemen, is het raadzaam om de maattabel van het merk te raadplegen, rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en eventueel klantenreviews of aanvullende informatie van het merk te zoeken.


Waarom vrouwen graag een jas van Eat Dust dragen

Eat Dust heeft een grote impact in de modewereld met zijn unieke mix van klassieke menswear invloeden en liefde voor denim. De vrouwenlijn Girls Of Dust weerspiegelt deze toewijding aan kwaliteit en originaliteit. Dit brengt ons bij de vraag waarom vrouwen zo graag een jas van Eat Dust dragen.

 • Samenvoegen van invloeden: Eat Dust is erin geslaagd invloeden van oude westernstijlen, militaire kleding, americana, motorrijden, skateboarden en muzikale subculturen samen te voegen. Deze mix creëert een unieke esthetiek die vrouwen aanspreekt die deze verschillende invloeden in hun garderobe waarderen.
 • Nadruk op vakmanschap: Het merk legt bij de productie veel nadruk op vakmanschap, traditie en expertise. Vrouwen die waarde hechten aan deze aspecten in hun kleding vinden een jas van Eat Dust een waardige aanvulling op hun collectie.
 • Geïnspireerde ontwerpen: Girls Of Dust, de vrouwelijke tegenhanger van Eat Dust, is sterk geïnspireerd door vintage werkkleding, militaire kleding en iconische mannenmode. Deze inspiraties worden vertaald naar eigentijdse damesstijlen, waardoor veelzijdige ontwerpen ontstaan waar vrouwen dol op zijn.
 • Hoogwaardige stoffen: Girls Of Dust gebruikt voor haar kleding hoogwaardige stoffen uit Europa en Japan. De unieke textuur en het gevoel van deze stoffen geven hun jassen een vleugje exclusiviteit, wat vrouwen waarderen.
 • Gemaakt in Portugal: Alle kleding van Girls Of Dust wordt gemaakt in Portugal. Dit zorgt niet alleen voor een hoge productiestandaard, maar voegt ook een element van Europees vakmanschap toe dat vrouwen waarderen in hun kleding.
 • Unieke identiteit: Met haar wortels in verschillende subculturen biedt Eat Dust vrouwen een unieke identiteit door middel van hun kleding. Vrouwen die zich identificeren met deze subculturen of deze waarderen, vinden een jas van Eat Dust vaak een perfecte expressie van hun persoonlijke stijl.
 • Verkrijgbaar: Twiggy, een boetiek in Gent, België, is een van de plaatsen waar Eat Dust jassen verkrijgbaar zijn. De brede beschikbaarheid van deze jassen maakt ze gemakkelijk toegankelijk, wat hun aantrekkingskracht onder vrouwen nog vergroot.
 • Aandacht voor detail: Elke Eat Dust jas getuigt van het oog voor detail van het merk. Van het ontwerp tot de stiksels, elk element is zorgvuldig overwogen, wat bijdraagt aan de algehele uitstraling van de jas. Vrouwen houden van deze details omdat ze hun jassen van gewone kleding tot gespreksonderwerp verheffen.