Boboutic online winkel

Winkelen bij Twiggy voor Boboutic mode

Winkelen bij Twiggy voor Boboutic mode is een meeslepende ervaring die de allure van Italiaanse gebreide kleding combineert met de unieke charme van een Belgische boetiek. Hier zijn overtuigende redenen om Twiggy te ontdekken:

Boboutic online winkel
Boboutic online winkel dress
 • Ruime winkel: Twiggy, verspreid over drie verdiepingen en 450 m², biedt voldoende ruimte voor een ontspannen winkelervaring. De lay-out van de winkel is ontworpen om je te verrassen en te verrukken, zodat je een unieke winkelervaring beleeft terwijl je de collectie van Boboutic verkent.
 • Wereldwijde toegankelijkheid: Twiggy’s online webshop heeft een wereldwijd bereik, waardoor de mode van Boboutic toegankelijk is voor klanten over de hele wereld. Je kunt winkelen vanuit je luie stoel, waar je ook bent, en deze unieke ontwerpen thuis laten bezorgen.
 • Verfrissend winkelconcept: Met een geschiedenis van meer dan 25 jaar heeft Twiggy zijn winkelconcept voortdurend aangepast om de winkelervaring fris en aantrekkelijk te houden. Deze innovatieve geest weerspiegelt Boboutic’s eigen benadering van mode, waardoor Twiggy een ideale plek is om hun producten te kopen.
 • Voortdurende verbeteringen: Twiggy’s streven naar verbetering blijkt duidelijk uit de renovaties en opknapbeurten. Het bijgebouw in de achtertuin en de toevoeging aan het dak zullen de winkelervaring verder verbeteren en nieuwe omgevingen bieden om de mode van Boboutic te ontdekken.
 • Unieke ontwerpen: De gebreide ontwerpen van Boboutic zijn uniek en combineren esthetiek en comfort op een originele manier. Met Twiggy’s selectie van dit merk kun je deze uitzonderlijke stukken van dichtbij bekijken.
 • Kwaliteitsvakmanschap: De focus van Boboutic op het behoud van de integriteit van het garen bij het maken van hun kleding resulteert in gebreide kleding van hoge kwaliteit. Winkelen bij Twiggy geeft je toegang tot dit niveau van vakmanschap.
 • Persoonlijke winkelervaring: Twiggy biedt privé afspraken voor een één-op-één winkelervaring met een stylist. Deze persoonlijke service kan vooral handig zijn bij het kiezen uit de collectie van Boboutic, zodat je zeker weet dat je kledingstukken vindt die bij jouw stijl en behoeften passen.

Ontdek de online verkoop van Twiggy voor Boboutic kleding

De online verkoop van het Italiaanse luxe gebreide merk Boboutic is beschikbaar via Twiggy, een trendy winkel gevestigd in Gent, België. Deze samenwerking heeft het voor klanten over de hele wereld mogelijk gemaakt om de innovatieve ontwerpen van Boboutic te ervaren en te bezitten.

Het ontstaan van Boboutic

Boboutic is in 2000 ontstaan uit een gedeelde passie voor innovatie en design tussen Michel Bergamo, een breiwerkontwerper, en Cristina Zamagni, een architect en fotograaf. Later, in 2012, voegde ontwerper Niccolò Magrelli zich bij het team, waardoor het creatieve portfolio van het merk werd uitgebreid. Sinds 2001 presenteert Boboutic zijn collecties tijdens de Paris Fashion Week en krijgt het erkenning voor zijn unieke benadering van gebreide kleding.

Designfilosofie en innovatie

De ontwerpfilosofie van Boboutic draait om het idee dat breigoed zijn eigen unieke verhaal kan vertellen. De ontwerpers beschouwen garen als een eindeloze lijn en vermijden het gebruik van een schaar bij het creëren van hun kledingstukken. Deze filosofie stelt hen in staat om unieke oppervlakken en onverwachte vormen te ontwikkelen, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met moderne materialen. Hun ontwerpen belichamen een perfecte mix van innovatie en traditie, wat resulteert in een unieke esthetiek waarmee ze zich onderscheiden in de mode-industrie.

Artistieke invloeden en samenwerkingen

Boboutic haalt inspiratie uit een breed scala aan artistieke disciplines, waaronder beeldende kunst, performance en filmmaken. Het merk werkt samen met verschillende kunstenaars die originele kunstwerken creëren die aansluiten bij het leidende thema van elke collectie. Deze samenwerkingen hebben geleid tot verrijkende partnerschappen met kunstenaars als Fanny&Alexander, Kinkaleri, Marco Mazzoni, Jacopo Miliani, Davide Savorani en Zapruder filmmakersgroep.

Materialen en productietechnieken

De toewijding van het merk aan kwaliteit komt duidelijk naar voren in de selectie van materialen voor hun producten. Boboutic gebruikt prachtige vezelmengsels in hun garens, wat resulteert in stukken die luxueus aanvoelen. Ze gebruiken ook sculpturale elementen via CNC-breimachines om volume en interessante breisteken te verkrijgen. Door voortdurend nieuwe technieken en materialen te onderzoeken kan Boboutic hun ontwerpen voortdurend ontwikkelen, waardoor ze fris en aantrekkelijk blijven.

Beschikbaarheid bij Twiggy

Twiggy, een boetiek in Gent, België, brengt nu de unieke collectie van Boboutic naar ons online platform. Klanten wereldwijd kunnen de gebreide collectie van Boboutic bekijken en kopen en genieten van de moeiteloze, ontspannen en ingetogen elegantie van de kleding van het merk. Twiggy verzendt haar producten wereldwijd, waardoor de ontwerpen van Boboutic toegankelijk worden voor een breder publiek.


Waarom vrouwen van het merk Boboutic houden

Vrouwen over de hele wereld hebben een diepgewortelde liefde voor het merk Boboutic, een gevoel dat kan worden toegeschreven aan een groot aantal redenen, waaronder de unieke ontwerpfilosofie, artistieke samenwerkingen en innovatieve technieken.

 • Unieke gebreide kleding: Boboutic biedt een buitengewone collectie breigoed die opvalt in de mode-industrie. De toewijding van het merk om unieke oppervlakken en onverwachte vormen te creëren voegt een niveau van intrige en verfijning toe dat veel vrouwen aantrekkelijk vinden.
 • Expertise van de oprichters: Het merk haalt zijn kracht uit de verschillende achtergronden van de oprichters: Michel Bergamo, een ervaren breiwerkontwerper, en Cristina Zamagni, een architect en fotograaf. Hun gecombineerde expertise biedt een aparte kijk op mode die veel vrouwen verfrissend en inspirerend vinden.
 • Innovatieve technieken: Boboutic staat bekend om zijn mix van traditionele en innovatieve technieken. Door brei- en stikmethodes te combineren met constant onderzoek naar nieuwe materialen en producties, slaagt het merk erin voorop te blijven lopen en trekt het vrouwen aan die houden van vooruitstrevende mode.
 • Respect voor materialen: Een van de unieke aspecten van het productieproces van Boboutic is het afwijzen van de schaar. Het intact houden van het garen als een eindeloze lijn toont een diep respect voor het materiaal, wat aanslaat bij vrouwen die waarde hechten aan duurzaamheid en vakmanschap in de mode.
 • Prestigieus platform: Boboutic wordt al sinds 2001 gepresenteerd op de Paris Fashion Week en heeft daarmee erkenning gekregen op een prestigieus platform. Deze wereldwijde bekendheid draagt bij aan de aantrekkingskracht van het merk, vooral onder vrouwen die van mode van hoge kwaliteit houden.
 • Constante evolutie: Boboutic’s toewijding aan exploratie en evolutie is duidelijk te zien in hun voortdurende zoektocht naar nieuwe technieken en materialen. Deze dynamische aanpak houdt het merk fris en spannend en trekt vrouwen aan die graag op de hoogte blijven van de laatste modetrends.
 • Onvoorspelbare aanpak: Boboutic’s onvoorspelbare benadering van breigoed, waarbij materialen en structuren elkaar aanvullen, creëert een unieke esthetiek die veel vrouwen aantrekkelijk vinden. Door af te wijken van conventionele gebreide ontwerpen onderscheidt Boboutic zich en is het een favoriet onder vrouwen die van unieke en avant-gardistische mode houden.

Hoe combineert Boboutic traditie en innovatie?

De unieke mix van traditie en innovatie in de breicollectie van Boboutic is een bewijs van hun creatieve aanpak. Deze verfijning in ontwerp wordt bereikt door een combinatie van strategieën, waaronder de samensmelting van verschillende disciplines, een onconventionele ontwerptactiek, een niet aflatende zoektocht naar nieuwe materialen en technieken, het creëren van verhalen door middel van breiwerk, samenwerkingen met kunstenaars en een toewijding aan constante vooruitgang en ontdekking.

Interdisciplinaire samenwerking

De oprichting van Boboutic in 2000 werd gekenmerkt door de vereniging van twee verschillende expertisegebieden: breiwerk en architectuurfotografie. Michel Bergamo, een breiwerkontwerper, en Cristina Zamagni, een architect/fotograaf, werkten samen om hun unieke perspectieven samen te brengen. Deze samensmelting van disciplines heeft het merk in staat gesteld om het traditionele breiwerk opnieuw te definiëren, met als resultaat stukken die zowel innovatief zijn als doordrenkt van traditie.

Onvoorspelbaarheid in ontwerp omarmen

De ontwerpfilosofie van Boboutic is allesbehalve conventioneel. Ze streven ernaar kledingstukken te maken waarbij de materialen en structuren elkaar naadloos aanvullen. Ze verwerpen het gebruik van een schaar in hun productieproces en houden het garen als een ononderbroken lijn, wat resulteert in onverwachte vormen en texturen. Deze aanpak daagt traditionele normen uit en stelt Boboutic in staat om hun ontwerpen een uniek gevoel van creativiteit en innovatie mee te geven.

Voortdurende verkenning van nieuwe materialen en technieken

In hun zoektocht naar innovatie doet Boboutic voortdurend onderzoek naar nieuwe materialen en productiemethoden. Het merk combineert traditionele brei- en steektechnieken met het onderzoeken van innovatieve materialen en verlegt zo de grenzen van gebreide kleding. Deze niet aflatende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden zorgt ervoor dat de kledingstukken van Boboutic zowel traditioneel in vakmanschap als innovatief in uitvoering zijn.

Artistieke samenwerkingen

De waardering van Boboutic voor andere artistieke disciplines blijkt duidelijk uit de samenwerking met verschillende kunstenaars. Deze kunstenaars worden uitgenodigd om samen te werken met de filosofie van het merk en produceren originele kunstwerken die bij elke collectie passen. Deze samenwerkingen geven de gebreide kleding van Boboutic een fris perspectief, waardoor de grenzen tussen mode en kunst vervagen.

Toewijding aan vooruitgang en ontdekking

Boboutic is een merk dat zich inzet voor constante evolutie en ontdekking. Ze omarmen verandering en zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om de grenzen van gebreide kleding te verleggen. Deze toewijding zorgt ervoor dat Boboutic in de voorhoede van de innovatie in de mode-industrie blijft en met succes traditie en innovatie in hun ontwerpen combineert.

Concluderend kan worden gesteld dat Boboutic’s unieke benadering van gebreide kleding een succesvolle mix van traditie en innovatie is. Door interdisciplinaire samenwerking, het omarmen van onvoorspelbaarheid in het ontwerp, het voortdurend verkennen van nieuwe materialen en technieken, het creëren van verhalen door middel van breiwerk, artistieke samenwerkingen en een toewijding aan vooruitgang en ontdekking, blijft Boboutic de grenzen van traditioneel breiwerk opnieuw definiëren.


Wat inspireert Boboutic’s collecties?

De collecties van Boboutic worden beïnvloed door verschillende bronnen. De ontwerpers van het merk zoeken inspiratie op verschillende gebieden en combineren verschillende elementen om unieke en innovatieve gebreide kledingstukken te maken. Hier volgt een gedetailleerde blik op wat de collecties van Boboutic inspireert:

 • Verhaal van gebreide kleding: De collecties van Boboutic zijn geïnspireerd op het idee van een “gebreide garderobe”. De ontwerpers geloven dat elk stuk breigoed zijn eigen verhaal vertelt, en ze willen dit verhaal tot uitdrukking brengen in hun collecties.
 • Innovatie in gebreide kleding: Het merk is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren waarop breigoed zich kan uitdrukken. Deze drang naar innovatie is een belangrijke bron van inspiratie en leidt tot de creatie van unieke en spannende stukken.
 • Focus op materiaal en structuur: Boboutic’s benadering van gebreide kleding is onvoorspelbaar en richt zich op hoe materialen en structuren elkaar kunnen aanvullen. Deze focus op de fysieke aspecten van de kleding inspireert het merk om originele ontwerpen te maken.
 • Het dagelijks leven en geometrie: Inspiratie voor de collecties van Boboutic komt ook uit het dagelijks leven en geometrie. Deze elementen vormen een rijke bron van ideeën voor de unieke ontwerpen van het merk.
 • Culturele en artistieke referenties: Het merk laat zich inspireren door een reeks culturele en artistieke figuren en stromingen, waaronder Gordon Matta Clark, de 4e Berlijnse Biënnale, Cibachrome, Luigi Ghirri, verschillen en contrasten en het Oosten.
 • Keuze van garens: Elke collectie is gemaakt van zorgvuldig gekozen garens, die worden gecombineerd en verweven om unieke oppervlakken en onverwachte vormen te creëren. Deze bewuste keuze en het gebruik van materialen inspireren de collecties van het merk.

Samengevat worden de collecties van Boboutic geïnspireerd door een breed scala aan bronnen, van het verhaal van breigoed en innovatieve ontwerpbenaderingen tot artistieke samenwerkingen en interdisciplinaire invloeden. Deze inspiraties komen samen om unieke, expressieve stukken te creëren die het concept van gebreide kleding herdefiniëren.