Boboutic jurk

Wat is een Boboutic jurk?

Een Boboutic jurk is een kruising van mode en kunst, waarbij traditionele brei- en steektechnieken worden gecombineerd met innovatief design. Het is een product van de unieke benadering van breigoed van het merk, dat gevestigd is in Florence, Italië, en sinds 2000 furore maakt in de mode-industrie. Ze hebben jassen.

Boboutic jurk
Boboutic jurk broek
 • Unieke gebreide collectie: Een Boboutic jurk maakt deel uit van een unieke gebreide collectie die de toewijding van het merk aan innovatie en onvoorspelbaarheid weerspiegelt. Elk stuk is ontworpen om een harmonieuze relatie te creëren tussen materialen en structuren, wat resulteert in een uniek kledingstuk.
 • De invloed van de oprichters: De invloed van oprichters Michel Bergamo, een breiwerkontwerper, en Cristina Zamagni, een architect/fotograaf, is te zien in elke Boboutic jurk. Hun verschillende achtergronden brengen een uniek perspectief in het ontwerpproces, waarbij de werelden van mode, architectuur en fotografie worden samengevoegd.
 • Toevoeging van Niccolò Magrelli: In 2012 voegde ontwerper Niccolò Magrelli zich bij het team van Boboutic en voegde hij zijn eigen unieke flair toe aan de ontwerpen van het merk. Zijn bijdrage helpt om een Boboutic jurk verder te onderscheiden van andere gebreide kledingstukken.
 • Traditioneel ontmoet innovatief: Een Boboutic jurk combineert traditionele brei- en steektechnieken met voortdurend onderzoek naar nieuwe materialen en productiemethoden. Deze mix van oud en nieuw geeft elk stuk een tijdloze en toch eigentijdse uitstraling.
 • Integriteit van garen: Een onderscheidend aspect van een Boboutic jurk is het feit dat het merk geen schaar gebruikt in het creatieproces. Door het garen intact te houden als een eindeloze lijn, vertonen de jurken een naadloos, vloeiend ontwerp dat de continuïteit van de stof weerspiegelt.
 • Artistieke samenwerkingen: De samenwerking van het merk met verschillende kunstenaars voegt een extra laag van uniciteit toe aan elke Boboutic jurk. Deze samenwerking resulteert in originele kunstwerken die gerelateerd zijn aan elke collectie en die een culturele en esthetische waarde toevoegen aan elk stuk.
 • Erkenning in de modewereld: Het prestige van een Boboutic jurk wordt verder versterkt door de erkenning van het merk in de modewereld. Elke jurk wordt sinds 2001 gepresenteerd op de Paris Fashion Week en getuigt van de gerespecteerde status van het merk in de modewereld.
 • Unieke merkidentiteit: Bovenal vertegenwoordigt een Boboutic jurk de unieke identiteit van het merk zelf. Het is een fysieke manifestatie van de unieke visie en esthetiek van het merk, een weerspiegeling van de wortels in Florence en de toewijding om de grenzen te verleggen van wat gebreide kleding kan zijn.

Koop je Boboutic jurk bij Twiggy

Het najagen van mode is een reis die ons naar verschillende plaatsen brengt, zowel echte als virtuele. Een van die bestemmingen voor de modebewuste shopper is Twiggy, een boetiek in het hart van Gent, België. Twiggy staat bekend om haar selectie unieke en trendy kleding voor vrouwen, waaronder de felbegeerde Boboutic jurk. Met een fysieke winkel in Gent en een online webshop biedt Twiggy een winkelervaring die even veelzijdig als levendig is.

Twiggy winkelgegevens

De Twiggy winkel in Gent is een belichaming van vooruitstrevend modedenken. De locatie is niet alleen een geografisch punt, maar een modehotspot die een eclectische mix van stijlen en trends samenbrengt. Het interieur van de winkel is net zo artistiek en uniek als de kleding die er hangt en creëert een winkelatmosfeer die zowel stimulerend als inspirerend is. Het is een ontmoetingsplaats voor modeliefhebbers die houden van een unieke stijl en vakmanschap van hoge kwaliteit, zoals de Boboutic jurk.

Boboutic bij Twiggy

Twiggy’s collectie bevat stukken van het innovatieve merk Boboutic. De jurken van Boboutic staan bekend om hun creatieve gebreide ontwerpen en onderscheiden zich door hun unieke texturen, ingewikkelde details en comfortabele pasvorm. Deze jurken staan symbool voor de toewijding van het merk aan kwaliteit en vakmanschap, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke garderobe. Bij Twiggy vind je een verscheidenheid aan Boboutic jurken die inspelen op verschillende stijlen en voorkeuren, zodat elke klant iets vindt dat past bij zijn of haar persoonlijke stijl.

Winkelervaring bij Twiggy

Winkelen bij Twiggy, in de winkel of online, is ontworpen om een plezierige en naadloze ervaring te zijn. In onze fysieke winkel kun je de kleding zien, aanraken en passen voordat je het koopt, wat een tactiele ervaring is die vaak ontbreekt bij online winkelen. Voor wie liever thuis winkelt, biedt Twiggy’s online webshop een gebruiksvriendelijke interface en gedetailleerde productbeschrijvingen. Onze online winkel wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe aanwinsten, zodat klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste trends.

Contactinformatie

Om de communicatie met klanten soepel te laten verlopen, biedt Twiggy verschillende contactkanalen. Voor vragen over de Boboutic jurk of een ander product kunnen klanten contact opnemen via e-mail of telefoon: hello@twiggy.be – +32 (0) 9 223 95 66. Het fysieke adres van de winkel in Gent: Notarisstraat 3, 9000 Gent. Het klantenserviceteam van Twiggy staat bekend om zijn snelle reacties en behulpzame houding, en zorgt ervoor dat elke winkelervaring aangenaam is.

Kortom, Twiggy biedt een unieke winkelervaring die een grote keuze aan mode combineert met een uitstekende klantenservice. Onze selectie Boboutic jurken richt zich op vrouwen die kwaliteit, stijl en uniciteit waarderen. Of je nu in Gent woont of vanuit een andere hoek van de wereld komt shoppen, Twiggy is een bestemming die de moeite waard is om te ontdekken op je modereis.


Wie zijn de ontwerpers achter de Boboutic jurk ?

Boboutic is een opmerkelijk merk in de modewereld, dat bekend staat om zijn unieke en innovatieve ontwerpen. De creatieve geesten achter Boboutic zijn Michel Bergamo, Cristina Zamagni en Niccolò Magrelli.

Michel Bergamo

Als een van de oprichters brengt Bergamo een schat aan ervaring in het team. Hij is een Italiaanse ontwerper die de mode-industrie door en door kent. Zijn creativiteit en vermogen om buiten de gebaande paden te denken hebben aanzienlijk bijgedragen aan de kenmerkende stijl van Boboutic.

Cristina Zamagni

Zamagni, een andere oprichter van Boboutic, is ook een belangrijke speler bij het vormgeven van de identiteit van het merk. Ze heeft een uitgebreide achtergrond in modeontwerp en deelt Bergamo’s passie voor innovatieve ontwerpen. Haar expertise ligt in het creëren van stukken die niet alleen esthetisch mooi, maar ook comfortabel en draagbaar zijn.

Niccolò Magrelli

Magrelli is de nieuwste aanwinst van het team van Boboutic en brengt frisse perspectieven. Hoewel hij de jongste van de drie is, zijn zijn bijdragen waardevol geweest om de ontwerpen van het merk actueel en relevant te houden.

Samen vormen deze drie ontwerpers een dynamisch team dat voortdurend de grenzen van de mode verlegt en unieke krachten en perspectieven naar het merk brengt. Hun gezamenlijke inspanningen hebben van Boboutic een merk gemaakt dat gerespecteerd en bewonderd wordt in de mode-industrie.


Hoe is de kwaliteit van Boboutic jurken?

Boboutic, een Italiaans modemerk uit Florence, staat bekend om zijn innovatieve gebreide kleding van hoge kwaliteit. Boboutic is opgericht door ontwerper Michel Bergamo en architect/fotograaf Cristina Zamagni en combineert traditionele technieken met nieuwe materialen en productiemethoden om opvallende jurken te creëren. Deze analyse gaat in op de verschillende elementen die bijdragen aan de superieure kwaliteit van Boboutic jurken.

Materialen en structuren

De kwaliteit van Boboutic jurken wordt aanzienlijk beïnvloed door de unieke benadering van het merk van materialen en structuren. Door het garen als een eindeloze lijn te beschouwen en het gebruik van een schaar te vermijden bij het maken van hun kledingstukken, blijft de integriteit van het garen behouden, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en algehele kwaliteit van de jurken. Hun toewijding om traditionele brei- en steektechnieken te combineren met innovatieve materialen resulteert in unieke stukken van hoge kwaliteit.

Onvoorspelbaar ontwerp

Boboutic’s onvoorspelbare ontwerpbenadering verbetert de kwaliteit van hun jurken nog meer. Het merk streeft ernaar om de grenzen van traditionele ontwerpen te verleggen en breigoed te creëren dat een verhaal vertelt. Deze innovatieve aanpak resulteert in visueel opvallende jurken die niet alleen uniek zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Hun voortdurende verkenning en aanpassing van nieuwe technieken en materialen zorgen ervoor dat hun jurken altijd in ontwikkeling zijn en de laatste trends in gebreide mode weerspiegelen.

Samenwerkingen met kunstenaars

Boboutic’s samenwerkingen met verschillende kunstenaars geven een uniek perspectief en creativiteit aan hun jurken, waardoor de kwaliteit en artistieke waarde nog verder toenemen. Deze samenwerkingen resulteren in jurken die meer zijn dan alleen kledingstukken; het worden draagbare kunstwerken, die de toewijding van het merk tonen om verschillende artistieke invloeden in de ontwerpen te verwerken.

Voortdurend onderzoek en innovatie

Boboutic’s toewijding aan constant onderzoek en innovatie is een belangrijke factor in de superieure kwaliteit van hun jurken. Door voortdurend nieuwe materialen en productiemethoden te onderzoeken, zorgt het merk ervoor dat hun jurken in de voorhoede van de gebreide mode blijven. Deze toewijding aan innovatie resulteert in jurken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook comfortabel en duurzaam.

Aandacht voor detail

De kwaliteit van Boboutic jurken wordt verder verhoogd door de nauwgezette aandacht van het merk voor details. Van zorgvuldig gekozen garens en materialen tot de handgemaakte aard van hun kledingstukken, elk aspect is ontworpen om een verhaal te vertellen. Deze focus op details zorgt ervoor dat elke jurk zorgvuldig is vervaardigd, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit en het unieke karakter van het product.

Internationale erkenning en voortdurende evolutie

Boboutic’s internationale erkenning en toewijding aan voortdurende evolutie spelen een vitale rol in het behouden van de kwaliteit van hun jurken. Hun aanwezigheid op de Paris Fashion Week sinds 2001 getuigt van de wereldwijde waardering voor hun innovatieve ontwerpen en superieure kwaliteit. Door voortdurend nieuwe technieken en materialen te onderzoeken, zorgt Boboutic ervoor dat hun jurken fris en relevant blijven in de steeds veranderende mode-industrie, wat bijdraagt aan de duurzame kwaliteit en wenselijkheid van hun jurken.


Hoe verzorg je een Boboutic jurk?

De verzorging van een Boboutic jurk, met zijn unieke mix van traditionele brei- en steektechnieken en innovatieve materialen, vereist speciale aandacht. Hier zijn acht belangrijke punten om je jurk er op zijn best uit te laten zien:

 • Begrijp het unieke karakter: De kledingstukken van Boboutic zijn kenmerkend, met garens die vaak intact worden gehouden zonder het gebruik van een schaar. Deze innovatieve benadering betekent dat elk kledingstuk specifieke onderhoudsbehoeften kan hebben.
 • Voorzichtig wassen: Vanwege de delicate aard van het breiwerk is het aan te raden om je Boboutic jurk op de hand te wassen in koud water met een mild wasmiddel. Vermijd wringen of draaien van het kledingstuk omdat dit de unieke vorm kan vervormen.
 • Droog het kledingstuk op de juiste manier: Hoge hitte kan de garens beschadigen, dus gebruik nooit een droger. Leg de jurk in plaats daarvan plat op een handdoek, rol hem op om overtollig water te absorberen, rol hem dan uit en laat hem op natuurlijke wijze drogen.
 • Goed opbergen: Om uitrekken te voorkomen, bewaar je je jurk opgevouwen in plaats van opgehangen. Bewaar hem op een koele, droge plek uit de buurt van direct zonlicht om de levendige kleuren te behouden.
 • Vermijd agressieve chemicaliën: Bleekmiddel en andere sterke chemicaliën kunnen de vezels van je Boboutic jurk aantasten. Gebruik milde wasmiddelen en vermijd schoonmaakmiddelen die bleekmiddel bevatten.
 • Voer regelmatig inspecties uit: Controleer je jurk regelmatig op tekenen van slijtage of schade. Als je problemen zoals losse draden in een vroeg stadium opmerkt, voorkom je verdere schade en verleng je de levensduur van het kledingstuk.
 • Ga voorzichtig te werk bij het herstellen: Als je jurk beschadigd is, overweeg dan professionele reparatie. De unieke constructie van Boboutic kledingstukken kan speciale technieken vereisen voor effectief herstel.
 • Raadpleeg professionals als dat nodig is: Aarzel niet om een professional die gespecialiseerd is in gebreide kleding te raadplegen voor een grote schoonmaakbeurt of reparatie. Zij beschikken over de nodige kennis en ervaring om je Boboutic jurk met zorg te behandelen.

Door deze richtlijnen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je Boboutic jurk jarenlang zijn eigen unieke verhaal blijft vertellen.