Boboutic jassen

Wat zijn Boboutic jassen?

Boboutic jassen zijn een belangrijk onderdeel van de unieke gebreide collectie van het merk. De jassen belichamen de innovatieve benadering van breigoed van het merk, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met moderne ontwerpen en materialen. Ze hebben kleedjes.

Boboutic jassen broek
Boboutic broek
 • Onconventionele creatie: Deze jassen worden gemaakt zonder het gebruik van een schaar, waardoor het garen een ononderbroken lijn vormt. Deze onconventionele methode draagt bij aan de onderscheidende uitstraling van Boboutic jassen.
 • Materiaalinnovatie: Boboutic onderzoekt voortdurend nieuwe materialen en productiemethoden voor hun jassen. Deze constante innovatie resulteert in unieke texturen en structuren waarmee het merk zich onderscheidt in de mode-industrie.
 • Samenwerking met ontwerpers: De jassen zijn ontworpen door de oprichters van het merk – Michel Bergamo en Cristina Zamagni, samen met ontwerper Niccolò Magrelli die zich in 2012 bij het team voegde. Hun gezamenlijke visie geeft elk jack een unieke esthetiek.
 • Artistieke invloed: Boboutic werkt samen met verschillende kunstenaars om originele kunstwerken te maken die gerelateerd zijn aan elke collectie. De resulterende jassen vertonen vaak een mix van mode en kunst, waardoor ze unieke stukken zijn voor elke garderobe.
 • Tijdloosheid: Boboutic jassen zijn niet gebonden aan vluchtige trends. In plaats daarvan zijn het tijdloze stukken die seizoen na seizoen gedragen kunnen worden, waardoor ze een duurzame keuze zijn in het rijk van de fast fashion.
 • Unieke gebreide kleding: Bovenal onderscheiden Boboutic jassen zich door hun unieke benadering van gebreide kleding. De focus van het merk op het creëren van producten waarbij materialen en structuren elkaar aanvullen, resulteert in jassen die niet alleen visueel opvallend, maar ook comfortabel en draagbaar zijn.

Koop je Boboutic jack bij Twiggy

Het Boboutic jack is een opvallend modestuk dat een mix van eigentijds design en tijdloze elegantie belichaamt. Twiggy, een stijlvolle winkel in Gent, België, biedt een uitgebreide collectie van deze jassen. Twiggy heeft een reputatie op het gebied van unieke mode van hoge kwaliteit en is daarom een favoriete bestemming geworden voor wie een Boboutic jasje wil kopen.

Boboutic bij Twiggy

Twiggy’s selectie Boboutic jassen toont de toewijding van het merk aan innovatief ontwerp en uitzonderlijk vakmanschap. Elk jack is een bewijs van Boboutic’s kenmerkende benadering van gebreide kleding, waarbij het gebruik van een schaar in het productieproces wordt vermeden om de integriteit van het garen te behouden. Dit resulteert in een product dat niet alleen visueel opvallend is, maar ook ongelooflijk duurzaam.

Locatie en online winkelen

Twiggy ligt in het hart van Gent en is gemakkelijk bereikbaar voor shoppers uit de buurt. Voor wie liever thuis winkelt, biedt Twiggy ook online shopping aan. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen van elk Boboutic jasje, zodat klanten een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Privé winkelervaring

Naast de reguliere winkeltijden biedt Twiggy ook privé-winkelervaringen. Met deze service kunnen klanten genieten van een persoonlijke shopsessie met een van Twiggy’s mode-experts. Dit is een geweldige kans voor wie een Boboutic jasje wil kopen om stijladvies te krijgen en de collectie te verkennen in een ontspannen, ongehaaste omgeving.

Over Twiggy

Twiggy is meer dan alleen een winkel; het is een bestemming voor modeliefhebbers. Sinds de oprichting hebben we een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van een zorgvuldig samengestelde selectie van unieke, stijlvolle stukken. Door onze toewijding aan het leveren van producten van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice is Twiggy een geliefde bestemming in de Gentse modewereld geworden.

Contactinformatie

Voor meer informatie over het kopen van een Boboutic jasje bij Twiggy kunnen potentiële klanten rechtstreeks contact opnemen met de winkel. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail en ons behulpzame personeel staat altijd klaar om je te helpen met al je vragen. Of je nu op zoek bent naar specifieke productinformatie of hulp nodig hebt bij het online winkelen, het team van Twiggy staat klaar om je een soepele en prettige winkelervaring te bezorgen.

Kortom, het kopen van een Boboutic jasje bij Twiggy is een heerlijke ervaring die mode van hoge kwaliteit combineert met een uitstekende klantenservice. Of je nu in de winkel of online winkelt, Twiggy biedt een uitgebreide collectie Boboutic jassen en een winkelervaring die zowel handig als plezierig is.


Worden Boboutic jassen in Italië gemaakt?

Absoluut, Boboutic jassen worden, net als al hun gebreide producten, in Italië gemaakt. De toewijding van het merk aan lokale productie en kwaliteitsvakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk stuk dat ze produceren.

 • Rijk erfgoed: Boboutic is gevestigd in Florence, Italië, en is een merk met een rijk Italiaans erfgoed. Het bedrijf werd in 2000 opgericht door Michel Bergamo en Cristina Zamagni, die nog steeds een integrale rol spelen in de ontwerp- en productieprocessen.
 • Ambachtelijke kwaliteit: Het merk houdt vast aan de hoogste normen van Italiaans vakmanschap. Elk jack is zorgvuldig vervaardigd met behulp van traditionele brei- en steektechnieken, gecombineerd met innovatieve materialen en productiemethoden.
 • Innovatieve aanpak: Boboutic’s unieke benadering van gebreide kleding maakt het mogelijk om innovatieve stukken te creëren die opvallen. De ontwerpers zien breiwerk als een ideaal medium voor het creëren van unieke oppervlakken en onverwachte vormen.
 • Gespecialiseerd garen: Het garen dat Boboutic gebruikt wordt gezien als een eindeloze lijn, wat betekent dat het merk geen schaar gebruikt bij het maken van hun kledingstukken. Deze techniek resulteert in jassen die uniek naadloos en van hoge kwaliteit zijn.
 • Artistieke samenwerkingen: Naast het eigen ontwerpteam werkt Boboutic samen met verschillende kunstenaars. Deze kunstenaars creëren originele kunstwerken die dienen als hoeksteen van elke collectie en voegen een extra laag creativiteit en uniciteit toe aan elk jack.
 • Paris Fashion Week: Sinds 2001 toont Boboutic zijn collecties tijdens de Paris Fashion Week. Dankzij dit platform kan het merk zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie op een wereldwijd podium laten zien.
 • Luxe nichemerk: Boboutic is een luxe niche breigoedbedrijf. Deze nichepositionering betekent dat het merk zich richt op de productie van een beperkte hoeveelheid jassen, zodat elk stuk tijdens het productieproces de aandacht en zorg krijgt die het verdient.
 • Gemaakt in Italië: Tot slot, en dat is het belangrijkste, worden alle Boboutic jassen in Italië gemaakt. De toewijding van het merk aan lokale productie ondersteunt niet alleen de Italiaanse economie, maar zorgt er ook voor dat elk jack voldoet aan de hoge kwaliteits- en vakmanschapseisen van het merk.

Welke materialen worden gebruikt in Boboutic jassen?

Boboutic, een gerenommeerd gebreid merk uit Florence, Italië, wordt geroemd om zijn unieke benadering van ontwerpen, waarbij de grenzen tussen traditioneel en eigentijds vaak vervagen. Een belangrijk onderdeel van hun innovatieve ontwerpproces is het gebruik van een scala aan materialen in hun jassen om onderscheidende texturen en silhouetten te creëren. Dit artikel gaat in op de verschillende materialen die worden gebruikt bij het maken van Boboutic jassen en benadrukt de toewijding van het merk aan zowel kwaliteit als stijl.

Het belang van garen

Een fundamenteel element in Boboutic jassen is het uitgebreide gebruik van garen. De ontwerpers zien garen als een eindeloze lijn, die ze proberen te behouden tijdens de constructie van het kledingstuk, waarbij ze het gebruik van een schaar bewust vermijden. Deze benadering resulteert in de creatie van unieke oppervlakken en vormen, die de veelzijdige aard van dit materiaal op het gebied van high-end gebreide kleding aantonen.

Klassieke materialen komen in het spel

Naast garen verwerkt Boboutic klassieke materialen zoals katoen, zijde, wol en linnen in hun ontwerpen. Deze materialen worden met grote zorg gekozen en samengebracht om aantrekkelijke texturen, vormen en lijnen te creëren in de afgewerkte jassen. Door het gebruik van deze beproefde materialen kan Boboutic kledingstukken maken die een verhaal vertellen en een duidelijke esthetiek uitstralen.

Nieuw materiaalgebruik

Boboutic houdt het niet bij traditionele materialen. Het merk is voortdurend op zoek naar en experimenteert met nieuwe materialen voor hun jassen. Deze voortdurende innovatie stelt het merk in staat om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in gebreide kleding, wat resulteert in kledingstukken die echt uniek zijn en de huidige tijd weerspiegelen.

De mix van brei- en steektechnieken

Bij de productie van Boboutic jassen wordt een slimme mix van brei- en steektechnieken gebruikt. Het garen wordt in de gewenste structuur gebreid en daarna wordt het stiksel gebruikt om het ontwerp verder te verbeteren. Deze onvoorspelbare aanpak resulteert in jassen waarin materialen en structuren elkaar harmonieus aanvullen.

De impact van samenwerking

Boboutic werkt vaak samen met verschillende kunstenaars die hun originele creaties toevoegen aan de collecties van het merk. Bij deze samenwerkingen worden vaak verschillende materialen en technieken onderzocht, die vervolgens van invloed zijn op de materialen die in Boboutic jassen worden gebruikt. Deze samensmelting van mode met andere artistieke disciplines voegt een extra laag creativiteit en experiment toe aan hun ontwerpen.

Het creëren van unieke oppervlakken en vormen

Boboutic ziet de wereld van breisels als een ideaal medium voor het creëren van jassen met unieke oppervlakken en onverwachte vormen. Door het gebruik van scharen te vermijden en de eindeloze mogelijkheden van garen te omarmen, creëren ze innovatieve ontwerpen die traditionele kledingstructuren uitdagen. Deze benadering resulteert in jassen die een uitgesproken visuele aantrekkingskracht hebben en zich onderscheiden van de massa.

De toewijding aan constante evolutie

Boboutic is een merk dat zich inzet voor voortdurende evolutie en het verkennen van nieuwe technieken en materialen. Deze toewijding aan innovatie zorgt ervoor dat hun jassen fris en eigentijds blijven, zodat gebreide kleding zijn eigen verhaal kan vertellen door voortdurend te experimenteren met materialen en ontwerp. De specifieke materialen die worden gebruikt in Boboutic jassen kunnen variëren afhankelijk van de collectie en het seizoen, wat de focus van het merk op constante transformatie en innovatie weerspiegelt.

Boboutic jassen kopen
Boboutic kopen

Hoe onderhoud je Boboutic-jacks?

Boboutic jassen, met hun unieke mix van materialen en structuren, zijn een bewijs van innovatief gebreid ontwerp. Om ervoor te zorgen dat deze jassen lang meegaan en van goede kwaliteit zijn, volgen hier enkele belangrijke onderhoudsrichtlijnen:

 • Chemisch reinigen: Boboutic jassen kunnen het beste chemisch gereinigd worden. Op deze manier blijft de structuur van het jack behouden en wordt de delicate gebreide stof beschermd tegen mogelijke schade die kan worden veroorzaakt door wassen met de hand of in de wasmachine.
 • Opslagmethoden: Het is cruciaal om het jack op een koele, droge plek op te bergen om schade door vocht of nattigheid te voorkomen. In plaats van het jack op te hangen, waardoor de stof kan uitrekken, kun je het beter netjes opvouwen en in een ademende kledingzak of lade stoppen.
 • Voorzichtig behandelen: Vermijd overmatig rekken of trekken aan het jack, omdat dit kan leiden tot verlies van de structuur en elasticiteit van het breisel. Behandel je Boboutic jack voorzichtig om de oorspronkelijke vorm en het ontwerp te behouden.
 • Voorzichtig met scherpe voorwerpen: De delicate gebreide stof van Boboutic jassen kan gemakkelijk blijven haken of scheuren bij blootstelling aan scherpe voorwerpen. Draag daarom geen sieraden of accessoires die aan de stof kunnen blijven haken.
 • Pilling management: Pilling, of de vorming van kleine, pluizige bolletjes op het stofoppervlak, komt vaak voor bij gebreide kleding. Om dit tegen te gaan, kun je een stofschaaf of een truisteentje voorzichtig op het oppervlak gebruiken. Een schaar moet worden vermeden, want die kan de stof per ongeluk beschadigen.
 • Blootstelling aan zonlicht: Beperk de blootstelling van het jack aan direct zonlicht, omdat de kleuren hierdoor na verloop van tijd kunnen vervagen. Als je het jack niet gebruikt, berg het dan op in de schaduw om de levendige kleuren te beschermen.
 • Onderhoudsinstructies volgen: Elk Boboutic jack heeft specifieke onderhoudsinstructies van de fabrikant. Als je je aan deze instructies houdt, gaat het jack lang mee en blijft de kwaliteit behouden.
 • Professionele reparaties: Als je Boboutic jasje gerepareerd moet worden, overweeg dan om het naar een professionele gebreide reparatiedienst te brengen. Hun expertise in het omgaan met delicate gebreide stoffen zorgt ervoor dat de juiste reparaties worden uitgevoerd, zodat je jack langer meegaat.

Door je aan deze richtlijnen te houden, kun je ervoor zorgen dat je Boboutic-jack nog jarenlang een stijlvol en comfortabel kledingstuk blijft.