Anntian

Anntian kledij bij Twiggy: uniek merk voor vrouwen.  Anntian, het modelabel uit Berlijn, verovert de mode-industrie met hun nieuwste collectie, exclusief verkrijgbaar bij Twiggy. Dit avant-gardistische merk maakt niet alleen furore met zijn vooruitstrevende ontwerpen, maar ook met zijn toewijding aan duurzaamheid.

Anntian
Anntian

Over Anntian

Anntian, een Berlijns kledinglabel, werd in 2006 opgericht door het creatieve duo Anne Hilken en Christian Kurt.

Het merk Anntian staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit en maakt vaak gebruik van kleine lokale fabrikanten en milieuvriendelijke materialen. Wat Anntian onderscheidt zijn de unieke en individualistische ontwerpen, vaak met handgeschilderde of handbedrukte stoffen. De collecties van Anntian zijn meer dan alleen een modestatement; ze vertellen een verhaal en hebben als doel diepere overpeinzingen en gevoeligheid voor de wereld om ons heen uit te lokken. In 2015 brachten de ontwerpers hun visie tot leven met de opening van de Anntian Land studio, op een uur rijden van Berlijn.

De kledingstukken van Anntian worden geprezen om hun eenvoud, helderheid en ingewikkelde details, die de nadruk van het merk op kwaliteit en individualiteit onderstrepen. Hun conceptuele benadering van mode dringt door in hun hele collectie en maakt gebruik van verschillende technieken, waaronder een unieke papieren drukmethode voor hun kledingstukken. Elk kledingstuk, zoals de Anntian jurken, wordt zorgvuldig gemaakt door regionale fabrikanten die de hoogste normen voor vakmanschap en materiaalkwaliteit hanteren. Ondanks de algehele rust en harmonie van hun collecties zijn de ontwerpen van Anntian doorspekt met ingewikkelde en intense elementen die de aandacht opeisen.

De filosofie van Anntian is geworteld in een fel verzet tegen snelle mode en de snelle levensstijl die het promoot. Het merk streeft ernaar iets blijvends en persoonlijks te creëren en biedt een verfrissend alternatief voor de homogeniteit, onpersoonlijkheid en vluchtigheid van mainstream mode. Hun slow-life benadering van modeontwerp richt zich op het produceren van kleding die iemands leven voor vele jaren verrijkt. De opening van de Anntian Land studio dient als een tastbare belichaming van deze droom en markeert hun toewijding aan het creëren van mode die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ethisch en duurzaam geproduceerd.

Ter info: Anntian jurken | Anntian collectie rough nights | Anntian broeken | Anntian

Elk stuk in hun collectie is zorgvuldig vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en geproduceerd via een bewust productieproces dat afval en CO2-voetafdruk vermindert. De ontwerpen van Anntian zijn een perfecte mix van artisticiteit en functionaliteit, met unieke patronen en innovatieve silhouetten die overal de aandacht zullen trekken.

Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor een speciale gelegenheid of een veelzijdige garderobe, Anntian heeft voor ieder wat wils. Ervaar de essentie van hedendaagse mode met Anntian en omarm hun filosofie van stijl, duurzaamheid en individualiteit. Mis de kans niet om deel uit te maken van de mode-revolutie die Anntian je brengt.

Anntian
Anntian

Anntian: Duurzaam proces

De kledingcollectie van Anntian wordt gemaakt door kleine regionale fabrikanten, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid tijdens het hele productieproces, de selectie en ontwikkeling van stoffen.

 • Duurzame productie: Anntian werkt met kleine regionale fabrikanten die prioriteit geven aan duurzaamheid in elke stap van het productieproces.
 • Milieuvriendelijke materialen: Anntian selecteert zorgvuldig milieuvriendelijke stoffen voor hun kledingcollectie, zodat de impact op het milieu minimaal is.
 • Impact op de industrie: In een mode-industrie die bekend staat om haar milieuschade, kan het ondersteunen van duurzame merken zoals Anntian een significant verschil maken.
 • Investering in Vreugde: Kiezen voor kleding van Anntian is niet alleen een milieubewuste beslissing, maar ook een investering in tijdloze stukken die jarenlang vreugde brengen.
 • Harmonie met de natuur: Door Anntian te steunen, sluit je je aan bij een beweging naar mode die harmonieert met de natuur en een duurzamere toekomst bevordert.

Shop je Anntian kledij bij Twiggy.

Anntian
Anntian

Anntian biedt unieke stoffen

Alle stoffen die worden gebruikt in de prachtige collectie van Anntian zijn zorgvuldig ontworpen door het getalenteerde kunstenaarsteam van het merk. Elke stof is een kunstwerk, met afbeeldingen die zorgvuldig met de hand zijn geschilderd of gedrukt, zodat elk stuk echt uniek is.

Geïnspireerd door organische oppervlakken zoals asfalt, graniet en hout creëert Anntian gedurfde en fascinerende prints die hun collectie onderscheiden van de rest. De unieke combinatie van artistieke visie en aandacht voor detail resulteert in kledingstukken die een krachtig statement maken en waarmee je je moeiteloos kunt onderscheiden van de massa.

Tip: koop je Anntian kleedjes
Anntian: Het combineren van expertise uit Berlijn

 • Revolutionaire visie: Anntian, geleid door ontwerpers Anne Hilken en Christian Kurt, zorgt voor een opmerkelijke revolutie in de mode-industrie.
 • Versmelting van expertise: Anne’s vaardigheden als grafisch ontwerper en Christian’s expertise als modeontwerper zijn naadloos in elkaar verweven om fascinerende kledingcollecties te creëren.
 • Uniek karakter: De kledinglijn van Anntian wordt gekenmerkt door originaliteit en een speelse touch die het onderscheidt van de rest.
 • Exclusieve Verkrijgbaarheid: De nieuwste collectie van Anntian is exclusief te vinden bij de gerenommeerde winkel Twiggy.
 • Cutting-Edge Stijl: Als je op zoek bent naar cutting-edge stijlen, dan is Anntian het merk om naar op zoek te gaan.
 • Avant-Garde toewijding: Elk ontwerp laat de vooruitstrevende denkwijze van Anne en Christian zien en hun niet aflatende toewijding aan avant-gardistische mode.
 • Ongeëvenaarde creativiteit: Met Anntian kun je jezelf onderdompelen in een wereld van ongeëvenaarde creativiteit en stijl.

 • Anntian Mode: Milieuvriendelijke inkoop

  Het kledingmerk Anntian onderscheidt zich door haar niet-aflatende inzet voor milieuvriendelijkheid. Met een passie voor duurzaamheid verkennen ze voortdurend innovatieve groene procedures en geven ze prioriteit aan het gebruik van lokaal ingekochte stoffen bij de ontwikkeling van hun kleding. Door bewust materialen te kiezen die minder impact hebben op het milieu, dragen ze bij aan het verkleinen van hun ecologische voetafdruk en ondersteunen ze lokale gemeenschappen.

  Anntian’s toewijding aan milieuvriendelijke praktijken is een bewijs van hun missie om de hulpbronnen van de wereld te behouden en een duurzamere toekomst voor de mode-industrie te bevorderen. Door hun bewuste keuzes inspireren ze klanten om weloverwogen beslissingen te nemen en samen met hen op weg te gaan naar een groener en ethischer modelandschap.  Sofisticatie en ingetogen stijl: Anntian kleding voor vrouwen

  Ontdek de fascinerende wereld van Anntian kleding voor vrouwen.

  De prachtige collectie van Anntian is zorgvuldig ontworpen voor een jong publiek dat zowel verfijning als ingetogen elegantie wil belichamen. Met een perfecte balans van gedurfde graphics, kunstzinnige prints en levendige maar gedempte kleuren biedt Anntian een subtiel vleugje stijl waarmee je je moeiteloos onderscheidt.

  Ervaar de unieke en betoverende allure van de mode van Anntian, waarin je moeiteloos opvalt en nooit het gevoel hebt dat je te hard je best doet. Omarm de artisticiteit en individualiteit die Anntian toevoegt aan de wereld van damesmode.


  Koop Anntian mode bij de Twiggy winkel – de beste online winkel voor vrouwen

  De collectie van Anntian staat voor eco-bewustzijn, onderscheidende stijl en originaliteit. Elk kledingstuk is zorgvuldig gemaakt van duurzame materialen, wat de toewijding van het merk aan het milieu laat zien. De collectie van Anntian biedt niet alleen een modieuze garderobe, maar stuurt ook een krachtige boodschap van duurzaamheid en ethische mode.

  Voor wie een milieuvriendelijke levensstijl wil omarmen zonder afbreuk te doen aan stijl, is het ontdekken van de collectie van Anntian die verkrijgbaar is bij Twiggy Store een must. Ontdek de perfecte mix van mode en duurzaamheid die je een goed gevoel geeft over je keuzes en er fantastisch uit laat zien.

  Winkel met ons en boek je persoonlijke winkelafspraak op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ons ervaren stylistenteam helpt je graag bij het samenstellen van je garderobe of bij het vinden van dat perfecte kledingstuk dat jouw unieke stijl weerspiegelt.

  Dit is wat je kunt verwachten als je bij Twiggy winkelt :

  • Kies een geschikte tijd en datum tussen onze openingstijden, maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 18.00 uur.
  • Geniet van een persoonlijke winkelervaring in onze winkel in Gent of verken onze selectie online.
  • Wees gerust: we geven voorrang aan milieuvriendelijke praktijken, dus je kunt winkelen met een gevoel van duurzaamheid.
  • Ontdek onze collectie duurzame kleding gemaakt van hoogwaardige, ethisch gewonnen materialen.
  • Dompel jezelf onder in de wereld van unieke stoffen, zorgvuldig geselecteerd om je garderobe te verbeteren.
  • Omarm een verfijnde en ingetogen stijl die je individualiteit moeiteloos aanvult.

  Sluit je bij ons aan en laat ons team je helpen bij het creëren van een garderobe die je waarden weerspiegelt en je onberispelijke smaak laat zien.