Anntian winkel | Twiggy

Waarom de online shop van Twiggy geweldig is voor Anntian kleding

 • Toegankelijkheid: De online shop van Twiggy biedt wereldwijde verzending, waardoor de unieke en duurzame kleding van Anntian toegankelijk is voor een wereldwijd klantenbestand. Dit betekent dat individuen uit alle hoeken van de wereld de individualiteit, kwaliteit en duurzaamheid die Anntian biedt in hun kleding kunnen ervaren.
 • Persoonlijke winkelervaring: De Twiggy online shop biedt klanten de mogelijkheid om een privé-afspraak te maken voor een persoonlijke winkelervaring. Met deze functie kunnen klanten een intieme blik werpen op de collectie van Anntian en samenwerken met een stylist om hun garderobe samen te stellen of specifieke stukken te vinden die passen bij hun persoonlijke stijl en waarden.
 • Presentatie van de waarden van Anntian: Twiggy’s focus op comfort en beweging in de mode komt overeen met de ontwerpfilosofie van Anntian. Deze synergie tussen merkwaarden verbetert de winkelervaring voor klanten, omdat ze kunnen zien hoe de kleding van Anntian past in een bredere modecontext waarin comfort en bewegingsvrijheid voorop staan.
 • Promotie van Slow Fashion: Het online platform van Twiggy kan dienen als medium om de missie van Anntian om fast fashion tegen te gaan verder te promoten. Door de collecties van Anntian te laten zien, die altijd een verhaal vertellen en ontworpen zijn rond een bepaald thema, kan Twiggy helpen om de toewijding van het merk aan individualiteit, persoonlijkheid, moraliteit, pluraliteit en persoonlijke tijd te communiceren.
 • Vakmanschap benadrukken: De online shop van Twiggy kan op effectieve wijze het vakmanschap benadrukken dat in elk kledingstuk van Anntian zit. Gedetailleerde productbeschrijvingen en afbeeldingen van hoge kwaliteit kunnen de handgedrukte of handgeschilderde afbeeldingen, complexe details en hoogwaardige materialen laten zien die worden gebruikt bij de productie van de kleding van Anntian.
 • Nadruk op duurzaamheid: Twiggy’s shop kan de toewijding van Anntian aan duurzaamheid benadrukken. Door het gebruik van ecologische stoffen en materialen en de toewijding aan het maken van duurzame kleding te benadrukken, kan Twiggy klanten helpen de milieuvoordelen van de aankoop van Anntian producten te begrijpen.
 • De evolutie van Anntian laten zien: Via de online shop van Twiggy kunnen klanten de reis van Anntian volgen sinds de oprichting in 2006. De site kan de groei van het merk, de veranderingen en de opening van de Anntian Land studio laten zien, waardoor klanten een diepere band met het merk en zijn evolutie krijgen.
Anntian winkel
Anntian winkelen

Waarom vrouwen graag winkelen in een Anntian winkel

De aantrekkingskracht van Anntian winkels op vrouwelijke shoppers ligt in de unieke filosofie van het merk en de benadering van mode. Anntian, een kledingmerk uit Berlijn, heeft een niche voor zichzelf gecreëerd met haar toewijding aan duurzaamheid, onderscheidende ontwerpen, nauwgezette aandacht voor detail en focus op levensduur en storytelling. Dit, in combinatie met hun persoonlijke winkelervaring en steun voor onafhankelijke ontwerpers, maakt de Anntian winkels tot een favoriete keuze voor veel vrouwen.

Anntian: duurzaamheid als prioriteit

Anntian onderscheidt zich in de mode-industrie door haar toewijding aan duurzaamheid. Het merk werkt samen met kleine regionale fabrikanten die duurzaamheid benadrukken bij de ontwikkeling en selectie van stoffen. Dit vindt weerklank bij milieubewuste vrouwen die merken willen steunen die op één lijn liggen met hun principes, waardoor Anntian een voorkeurskeuze is.

Focus op individualiteit

De focus van Anntian op individualiteit komt duidelijk naar voren in hun unieke ontwerpen. Hun collecties zijn voorzien van handgeschilderde of handgedrukte afbeeldingen, waardoor geen twee stukken hetzelfde zijn. Dit spreekt vrouwen aan die mode zien als een vorm van zelfexpressie en de uniciteit en individualiteit van de ontwerpen van Anntian waarderen.

Detail

Anntian onderscheidt zich in de mode-industrie door haar nauwgezette aandacht voor details. Elk kledingstuk heeft verborgen details en conceptuele elementen die de individualiteit van de draagster versterken. Vrouwen die vakmanschap en kwaliteit waarderen vinden deze aandacht voor detail aantrekkelijk, wat bijdraagt aan de allure van de Anntian winkels.

Levensduur en tijdloosheid

De focus van Anntian op het creëren van tijdloze stukken die jarenlang meegaan is nog een reden waarom vrouwen graag bij Anntian winkelen. De toewijding van het merk aan duurzame kwaliteit resulteert in kledingstukken die trends overstijgen en waar je jarenlang van kunt genieten, wat vrouwen aanspreekt die waarde hechten aan een lang leven in hun garderobe.

Verhalen en thematische collecties

Anntian staat bekend om haar verhalende en thematische collecties. Elke collectie biedt een unieke wereld met een centraal thema, dat verder gaat dan kleding en ook accessoires en interieurdesign omvat. Dit spreekt vrouwen aan die mode als een kunstvorm zien en op zoek zijn naar een diepere, betekenisvollere winkelervaring.

Persoonlijke winkelervaring

Anntian biedt een persoonlijke winkelervaring, waarbij vrouwen nauw samenwerken met een stylist. Door deze intieme benadering kunnen vrouwen de collectie beter begrijpen en kledingstukken vinden die echt hun stijl weerspiegelen, waardoor winkelen bij Anntian een unieke en op maat gemaakte ervaring wordt.

Anntian steunt onafhankelijke ontwerpers

Shoppen bij Anntian stelt vrouwen in staat om onafhankelijke ontwerpers te steunen. Het merk is opgericht door Anne Hilken en Christian Kurt, zelf onafhankelijke ontwerpers. Vrouwen die waarde hechten aan creativiteit en opkomend talent willen steunen, vinden dit aspect van Anntian bijzonder aantrekkelijk, wat bijdraagt aan de redenen waarom ze graag bij Anntian winkelen.

Anntian winkel broeken
Anntian broek achterkant

Wat maakt Anntian mode ideaal voor vrouwen

Anntian is een kledingmerk dat opzien baart in de mode-industrie door zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en individualiteit. Het label uit Berlijn, in 2006 opgericht door Anne Hilken en Christian Kurt, wordt geprezen om zijn unieke benadering van ontwerp en productie. Dit artikel gaat verder in op de verschillende aspecten die bijdragen aan de kwaliteit van de kleding van Anntian.

Design en productieproces bij Anntian

Een integraal onderdeel van de kwaliteit van Anntian komt voort uit het ontwerp- en productieproces. Het merk werkt samen met kleine regionale fabrikanten en zorgt ervoor dat elk kledingstuk zorgvuldig wordt gemaakt. De toewijding van de ontwerpers om ecologische materialen en vezels te gebruiken is opmerkelijk, omdat het niet alleen de duurzaamheid van het merk versterkt, maar ook bijdraagt aan de algehele kwaliteit van hun kledingstukken.

Stoffenselectie en -ontwikkeling

Stoffenselectie en -ontwikkeling spelen een belangrijke rol bij de kwaliteitsgarantie van Anntian. Het merk geeft de voorkeur aan hoogwaardige materialen die duurzaam en visueel aantrekkelijk zijn. Bovendien zijn de gebruikte stoffen vaak door Anntian zelf ontworpen, met unieke handgeschilderde of handgedrukte afbeeldingen, die de algehele kwaliteit en het unieke karakter van elk kledingstuk verder verbeteren.

Anntian: verborgen details en individualiteit

De kwaliteit van Anntian kleding wordt ook gekenmerkt door de verborgen details en de nadruk op individualiteit. Elk kledingstuk is zorgvuldig ontworpen om de uniekheid van de drager te vieren. Van het algemene ontwerp tot het kleinste detail, elk aspect van een Anntian kledingstuk is zorgvuldig overwogen en draagt bij aan de algehele kwaliteit en het onderscheidend vermogen.

Eenvoudig en helder ontwerp

De ontwerp esthetiek van Anntian wordt gekenmerkt door eenvoud en helderheid. Dit betekent echter niet dat de ontwerpen complex zijn. De aandacht van het merk voor detail en het gebruik van verschillende technieken voegen juist lagen van complexiteit toe aan hun kleding. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke papier druktechniek, die een extra dimensie toevoegt aan de kledingstukken en hun aantrekkingskracht vergroot.

Presentaties en erkenning – Anntian mode

Tot slot wordt de kwaliteit van Anntian weerspiegeld in de erkenning binnen de mode-industrie. De collecties van Anntian, die twee keer per jaar worden getoond tijdens de modeweken van Parijs en Tokio, hebben de aandacht getrokken voor hun unieke ontwerpbenadering en toewijding aan kwaliteit. Deze erkenning is een bewijs van de kwaliteit en het vakmanschap van de kledingstukken van Anntian.


De laatste trends voor Anntian jurken

 • Gedurfde patronen en prints: Anntian staat bekend om haar unieke, met de hand geschilderde of bedrukte ontwerpen, waardoor elke jurk opvalt. De laatste trends zijn gewaagde patronen en prints, waarbij het merk zich beweegt in de richting van abstracte en experimentele motieven. Deze ontwerpen vertellen vaak een verhaal en voegen een extra laag diepte toe aan elk kledingstuk.
 • Kunstig draperen: Een van de laatste trends in Anntian jurken is het gebruik van kunstig draperen. Deze techniek creëert vloeiende vormen en zorgt voor een goede pasvorm op verschillende lichaamstypes. Het voegt een element van verfijning en elegantie toe aan de jurken.
 • Jurken van organische zijde: Anntian biedt ook jurken aan die volledig van organische zijde zijn gemaakt. Deze jurken combineren luxe en duurzaamheid en bieden een hoogwaardige, milieuvriendelijke optie voor modebewuste individuen. De jurken hebben vaak een eenvoudig ontwerp, waardoor de kwaliteit van het materiaal centraal staat.
 • Avant-garde snit: Anntian omarmt innovatieve en onconventionele pasvormen in haar ontwerpen. De nieuwste trends zijn asymmetrische zomen, oversized silhouetten en unieke vormen die breken met traditionele kledingstijlen.
 • Inclusieve maten: Inclusiviteit is een andere belangrijke trend in de nieuwste jurkontwerpen van Anntian. Het merk spant zich in om tegemoet te komen aan een breder scala aan lichaamstypes en maten, zodat meer klanten kunnen genieten van hun unieke kledingstukken van hoge kwaliteit.
Anntian shop
Anntian kleed

Winkel online bij Twiggy voor Anntian damesmode

Online winkelen bij Twiggy voor Anntian damesmode vereist een paar eenvoudige stappen. Het gaat erom dat je weet waar je moet zoeken en hoe je het meeste uit de winkelervaring haalt. Hier volgt een stap-voor-stap gids:

 • De collectie ontdekken: Twiggy’s webshop is het startpunt om de damesmodellijn van Anntian te ontdekken. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan kledingstukken van het label uit Berlijn. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door gedurfde graphics, kunstzinnige prints en avant-gardistische pasvormen, die zorgen voor een unieke, speelse look.
 • Je zoekopdracht verfijnen: Je kunt je zoekopdracht verfijnen op basis van categorieën, maten of kleuren. Zo kun je je keuze verkleinen en precies vinden wat je zoekt. Vergeet niet dat elk kledingstuk van Anntian met de hand gedrukt en individueel is, waardoor het een unieke uitstraling heeft.
 • Het product: Elke productpagina geeft gedetailleerde informatie over het artikel, zoals de gebruikte materialen, de pasvorm en de verzorgingsinstructies. Anntian richt zich op duurzaamheid en gebruikt waar mogelijk ecologische vezels, dus je kunt een goed gevoel hebben over je aankoop.
 • Een keuze maken: Als je een item hebt gevonden dat je mooi vindt, selecteer je je maat en klik je op ‘In winkelwagen’. Je kunt verder winkelen voor meer artikelen of doorgaan naar de kassa als je klaar bent met winkelen.
 • Afrekenen: Als je klaar bent om een aankoop te doen, ga je naar je winkelwagen en review je de artikelen. Hier kun je indien nodig aantallen aanpassen of artikelen verwijderen. Ga dan naar de kassa. Je wordt gevraagd om verzend- en betaalgegevens op te geven.
 • Verzending: Twiggy is gevestigd in Gent, België, maar we bieden wereldwijde verzending. Je kunt verwachten dat je artikelen binnen een paar werkdagen na je bestelling worden verzonden.
 • Stylingadvies: Als je hulp nodig hebt bij het stylen van je nieuwe Anntian stukken, heeft Twiggy een team van stylisten beschikbaar voor privé afspraken. We kunnen je persoonlijke hulp bieden bij het creëren van een look die voldoet aan je behoeften en die je ziel voedt.

Onthoud dat winkelen bij Twiggy niet alleen gaat over het kopen van kleding, maar ook over het opbouwen van je garderobe met unieke, duurzame stukken. Veel winkelplezier!