Anntian kleding

Kleding gemaakt door Anntian

 • Anntian jurken: Anntian staat bekend om het maken van jurken die opvallen door hun unieke en speelse ontwerpen. Elke jurk is met de hand bedrukt, waardoor hij uniek aanvoelt. Het merk verwerkt vaak gedurfde graphics en kunstzinnige prints in hun ontwerpen en laat zich inspireren door verschillende oppervlakken zoals asfalt, graniet of hout.
 • Anntian topjes: Het merk produceert ook een breed assortiment tops, waaronder blouses, overhemden en t-shirts. Deze stukken staan bekend om hun heldere, complexe en minimalistische ontwerpen. Anntian hecht veel waarde aan kwaliteit, textuur en individualiteit in hun tops, met verborgen details die zowel het kledingstuk als de persoon die het draagt vieren.
 • Anntian broeken: Anntian biedt een verscheidenheid aan broekjes, zoals broeken en rokken. Deze items zijn gemaakt in overeenstemming met het streven van het merk naar duurzaamheid en kwaliteit. Ze worden gemaakt door kleine regionale fabrikanten en hebben vaak conceptuele ontwerpen en bewerkingstechnieken. De gebruikte stoffen zijn speciaal ontworpen door Anntian, met graphics die vaak met de hand geschilderd of bedrukt zijn.
 • Anntian bovenkleding: Het merk maakt bovenkleding die bedoeld is om jarenlang te koesteren. Deze categorie omvat jassen die de focus van Anntian op duurzaamheid en individualiteit weerspiegelen. De ontwerpen van deze stukken zijn over het algemeen rustig en harmonieus, maar ze bevatten ook complexe en intensieve details.
 • Anntian accessoires: Naast kleding ontwerpt Anntian ook accessoires die hun kledinglijn aanvullen. Dit kunnen sjaals, hoeden, tassen of sieraden zijn. Net als hun kleding zijn deze accessoires ontworpen met een focus op duurzaamheid en unieke, handgemaakte details.
 • Intieme kleding: Anntian kan ook intieme kleding aanbieden, zoals lingerie of ondergoed. Deze kledingstukken zijn ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en toewijding aan duurzaamheid als de rest van hun collectie. Ze streven ernaar om comfortabele en stijlvolle opties te bieden voor mensen die kwaliteit en individualiteit belangrijk vinden.
 • Andere kledingstukken van Anntian: Tot slot kunnen de collecties van Anntian ook andere kledingstukken bevatten, zoals jumpsuits, rompers of pakken. Deze kledingstukken voldoen aan de principes van het merk van duurzaamheid, kwaliteit en individualiteit, met unieke ontwerpen en handgemaakte details.
Anntian kleding
Anntian kleding

Waarom Twiggy’s online shop geweldig is voor Anntian mode

Twiggy’s online shop is een populaire bestemming geworden voor modeliefhebbers, vooral voor degenen die de unieke en speelse uitstraling van Anntian kleding waarderen. Het platform biedt haar klanten verschillende voordelen, van een brede selectie exclusieve merken tot haar inzet voor duurzaamheid. In dit artikel lees je waarom de online shop van Twiggy een goede keuze is voor fans van Anntian mode.

Uniek in elk stuk – Anntian

De kledinglijn van Anntian staat bekend om zijn gedurfde graphics en avant-gardistische pasvormen, waarbij elk kledingstuk met de hand wordt bedrukt, waardoor het echt uniek is. Twiggy’s online shop biedt een platform voor klanten om deze unieke stukken te ontdekken en te kopen en zo een vleugje creativiteit en individualiteit aan hun garderobe toe te voegen.

Gedeelde visie op duurzaamheid

Zowel Anntian als Twiggy leggen sterk de nadruk op duurzaamheid. Twiggy werkt samen met kleine regionale fabrikanten en geeft prioriteit aan het gebruik van ecologische vezels. Door de producten van Anntian via de online shop van Twiggy te kopen, steunen klanten indirect duurzame praktijken in de mode-industrie en sluiten ze aan bij de waarden van milieubewuste consumenten.

Persoonlijke winkelervaring

Twiggy’s online shop gaat verder dan de traditionele online winkelervaring door persoonlijke afspraken met stylisten aan te bieden. Dankzij deze service kunnen klanten individuele aandacht en begeleiding krijgen bij het kiezen van Anntian kledingstukken die bij hun stijlvoorkeuren passen, wat zorgt voor een meer persoonlijke winkelervaring.

Wereldwijde toegankelijkheid

Met wereldwijde verzending maakt Twiggy’s online shop de mode van Anntian wereldwijd toegankelijk. Ongeacht hun locatie kunnen klanten de unieke ontwerpen van Anntian ontdekken en kopen, waardoor het merk een groter publiek kan bereiken en hun creatieve werk kan delen met modeliefhebbers over de hele wereld.

Selectie van Anntian mode

Twiggy’s online winkel bevat een zorgvuldig samengestelde selectie van Anntian’s kleding en decoratie. Dankzij deze selectie kunnen klanten gemakkelijk door de collecties van het merk navigeren en kledingstukken vinden die bij hun persoonlijke stijl passen, wat zorgt voor een gestroomlijnde en plezierige winkelervaring.

Creatieve reis

Door de online shop van Twiggy te steunen, maken klanten deel uit van een creatieve reis. Twiggy is al meer dan vier decennia actief in de mode-industrie en ontwikkelt en innoveert voortdurend. Hun toewijding aan verrassing en innovatie sluit aan bij de filosofie van Anntian om unieke en onverwachte mode te creëren.

Anntian: comfort ontmoet stijl

De ontwerpen van Anntian zijn niet alleen stijlvol maar ook comfortabel, bedoeld als een tweede huid voor de drager. In Twiggy’s online winkel kunnen klanten deze comfortabele en toch modieuze stukken ontdekken en kopen, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die zowel stijl als comfort belangrijk vinden in hun modekeuzes.


Wat maakt kleding van het merk Anntian uniek?

Anntian is een merk dat opvalt door zijn unieke ontwerpfilosofie. Het label uit Berlijn, dat in 2006 werd opgericht door Anne Hilken en Christian Kurt, legt de nadruk op individualiteit, persoonlijkheid en moraliteit in hun ontwerpen. De collecties zijn ontworpen om een verhaal te vertellen, waarbij niet alleen kleding, maar ook accessoires en interieurdesign uitgebreid aan bod komen. Deze intensieve benadering van ontwerpen helpt het merk om stukken te creëren die onderscheidend en expressief zijn.

 • Focus op duurzaamheid: Een hoeksteen van het unieke karakter van Anntian is de toewijding aan duurzaamheid. Van de selectie van stoffen tot het productieproces, het merk zorgt ervoor dat elke stap milieubewust is. Deze toewijding aan duurzaamheid maakt Anntian een verantwoordelijk merk dat bijdraagt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de mode-industrie.
 • Lokale productie: Alle kleding van Anntian wordt gemaakt door kleine regionale fabrikanten. Dit steunt niet alleen lokale bedrijven, maar garandeert ook de kwaliteit en authenticiteit van elk kledingstuk. Dit lokale productieproces voegt een laag van uniciteit toe aan het merk omdat het een beter toezicht op de productie en kwaliteitscontrole mogelijk maakt.
 • Originele stoffen ontwerpen: Een ander uniek aspect van de kleding van Anntian is de originaliteit van de gebruikte stoffen. Alle stoffen zijn ontworpen door het merk zelf, vaak met handgeschilderde of handgedrukte afbeeldingen. Dit maakt elk kledingstuk echt uniek, omdat geen twee kledingstukken precies hetzelfde zijn door de handgemaakte elementen.
 • Kwaliteit en individualiteit: De kleding van Anntian wordt gekenmerkt door gereduceerde, duidelijke en complexe details. Kwaliteit en individualiteit worden benadrukt in elk ontwerp, wat resulteert in kleding die niet alleen duurzaam en duurzaam is, maar ook uniek en persoonlijk. Deze toewijding aan kwaliteit en individualiteit onderscheidt Anntian van veel andere merken in de mode-industrie.
 • Harmonieuze collecties: De collecties van Anntian worden over het algemeen beschreven als rustig en harmonieus, maar toch zitten ze vol complexe en intensieve details. Deze balans tussen harmonie en complexiteit maakt de kleding van het merk uniek en biedt dragers een ingetogen maar rijke esthetiek.
 • Tegenwicht tegen Fast Fashion: Tot slot positioneert Anntian zich als tegenhanger van snelle mode en een snel leven. Door persoonlijke tijd, pluraliteit en slow fashion te promoten, moedigt het merk consumenten aan om de waarde van elk kledingstuk en de tijd die het kost om het te maken te waarderen. Deze filosofie maakt de kleding van Anntian niet alleen uniek, maar voegt ook een laag van bewust consumeren toe aan de ervaring van de drager.
Anntian kleding
Anntian kleding

Waar staat Anntian kleding voor bekend?

 • Ecologische materialen: Anntian legt sterk de nadruk op het gebruik van ecologische materialen in hun kleding. Deze materialen worden ingekocht en geproduceerd op een manier die zo min mogelijk schade toebrengt aan het milieu. Door voor dergelijke materialen te kiezen, draagt Anntian bij aan duurzame mode en vermindert het de algehele impact van de industrie op het milieu.
 • Vezels: Het merk probeert waar mogelijk milieuvriendelijke vezels te gebruiken. Deze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot elk aspect van het productieproces. De specifieke soorten vezels die worden gebruikt kunnen variëren, maar ze zijn allemaal in lijn met de ecologische waarden van het merk.
 • Ontworpen stoffen: Alle stoffen die gebruikt worden in de kleding van Anntian zijn ontworpen door het merk zelf. Hierdoor behoudt Anntian de controle over de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen. Het zorgt er ook voor dat elk kledingstuk in lijn is met de unieke esthetiek en ethos van het merk.
 • Handgeschilderde afbeeldingen: Anntian verwerkt vaak handgeschilderde of handgedrukte afbeeldingen in hun ontwerpen. Dit voegt niet alleen een uniek tintje toe aan elk kledingstuk, maar betekent ook dat er niet-giftige verven en verfstoffen worden gebruikt. Dit draagt bij aan de algehele duurzaamheid van het merk en de producten.
 • Papieren druktechniek: Anntian gebruikt een speciale papieren druktechniek voor hun kleding. Deze methode is waarschijnlijk duurzamer dan traditionele stoffen drukmethoden, waarbij vaak agressieve chemicaliën en grote hoeveelheden water worden gebruikt.
 • Hoogwaardige materialen: Anntian werkt met kleine regionale fabrikanten die waarde hechten aan vakmanschap en hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat elk kledingstuk niet alleen stijlvol en uniek is, maar ook duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.
 • Focus op kwaliteit en individualiteit: De kleding van Anntian wordt gekenmerkt door gereduceerde, duidelijke en complexe details. Deze focus op kwaliteit en individualiteit wordt weerspiegeld in de gebruikte materialen. Elk kledingstuk wordt zorgvuldig gemaakt van de best beschikbare materialen, zodat elk kledingstuk net zo uniek is als de persoon die het draagt.

Wie ontwerpt Anntian kleding?

 • Ontwerpers van Anntian: Anntian kleding wordt ontworpen door het creatieve duo Anne Hilken en Christian Kurt. Zij zijn de oprichters van dit conceptuele label uit Berlijn en zijn de drijvende kracht achter de unieke esthetiek sinds de oprichting in 2006.
 • Creatieve achtergrond: Zowel Anne als Christian brengen een schat aan creativiteit en innovatie naar het merk. Hun verschillende achtergronden en gedeelde visie geven Anntian haar onderscheidende kracht. Ze verwerken hun persoonlijke stijl en filosofie in elk kledingstuk en creëren zo een merk dat zich echt onderscheidt.
 • Ontwerpfilosofie: De ontwerpfilosofie van Anne Hilken en Christian Kurt is om fast fashion en fast life tegen te gaan. Ze geloven in het creëren van kledingstukken die niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Deze filosofie wordt weerspiegeld in elk aspect van Anntians ontwerpen, van de keuze van de stoffen tot het eindproduct.
 • Stoffenontwerp: Alle stoffen die in de kleding van Anntian worden gebruikt, worden door het merk zelf ontworpen. Hierdoor kunnen Anne en Christian ervoor zorgen dat elk kledingstuk overeenkomt met hun visie en voldoet aan hun hoge normen. Het voegt ook een extra laag van uniekheid toe aan hun ontwerpen, omdat ze elk aspect van het proces kunnen controleren.
 • Graphics en prints: De graphics op Anntian kleding worden vaak met de hand geschilderd of gedrukt door Anne en Christian. Dit geeft niet alleen elk kledingstuk een persoonlijk tintje, maar maakt elk item ook uniek. Het gebruik van handtechnieken versterkt hun toewijding aan slow fashion en individualiteit.
 • Duurzaamheid en kwaliteit: Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij Anntian. Anne Hilken en Christian Kurt leggen tijdens het ontwerpproces veel nadruk op deze aspecten. Ze vinden dat mode niet ten koste mag gaan van onze planeet en streven ernaar om stukken te creëren die zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn.
 • Invloed en impact: Door hun werk bij Anntian hebben Anne Hilken en Christian Kurt een grote invloed gehad op de mode-industrie. Hun ontwerpen dagen de normen van de snelle mode uit en pleiten voor een langzamere, meer doordachte benadering van het ontwerpen van kleding. Ze dienen als inspiratie voor andere ontwerpers die duurzaamheid en kwaliteit in hun werk willen integreren.