Anntian collectie Rough Nights

Shop de Anntian collectie ‘Rough Nights’ bij Twiggy.  Geef je over aan de betoverende allure van de Rough Nights, een Anntian collectie die je meeneemt naar een wereld van betovering en mysterie. Dompel jezelf onder in de mystieke energie die uitgaat van elk prachtig stuk van de Anntian Autumn/Winter 2023/24 collectie, verkrijgbaar bij Twiggy. Met zijn unieke ontwerpen en nauwgezet vakmanschap zal deze opmerkelijke collectie zeker een blijvende indruk achterlaten.

Anntian
Anntian

Als je door Twiggy dwaalt, raak je gebiologeerd door de ingewikkelde details en kunstzinnigheid die deze bijzondere collectie kenmerken. Van de rijke texturen tot het zorgvuldig samengestelde kleurenpalet, elk aspect is zorgvuldig ontworpen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Ontdek de perfecte mix van stijl en elegantie als je Twiggy verkent, de ultieme bestemming voor veeleisende vrouwen die hun individualiteit willen uitdrukken door middel van mode.

Bezoek Twiggy vandaag nog en laat je betoveren door de allure van de Rough Nights collectie. Stap in een wereld waar stijl en raffinement samenkomen, waar elk stuk een verhaal vertelt en waar mode een uitdrukking wordt van je unieke persoonlijkheid. Ervaar de magie, bij Twiggy.

Ook nuttig: Anntian jurken | Anntian collectie rough nights | Anntian broeken | Anntian

Anntian
Anntian

Anntian mode: Een magische inspiratie

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de collectie van Anntian, waar Europese tradities en rituelen van de Ruige Nachten tot leven komen.

 • Gedurfd en betoverend: De nieuwste collectie van Anntian trekt je mee in de betoverende wereld van Europese tradities en rituelen van de Ruige Nachten.
 • Geïnspireerd door de Oudheid: De collectie haalt inspiratie uit oude gebruiken en omvat een gevoel van stilte en reflectie.
 • De toekomst voorspellen: De collectie reflecteert op het afgelopen jaar, maar hint ook naar de toekomst en nodigt uit tot introspectie en anticipatie.
 • Mystieke energie: De zorgvuldig geselecteerde kleuren en ingewikkelde prints resoneren met een mystieke energie en nemen je mee naar een wereld waar de verbeelding onbegrensd is.
 • Magische ervaring: Ga op in de ingewikkelde details en laat je door de magie van Anntian Fashion meevoeren naar een andere wereld.

Upcycling met betekenisvolle verhalen: Anntian kleding

Anntian, een bekend modemerk dat bekend staat om hun innovatieve aanpak, is begonnen aan een uniek en inspirerend upcyclingproject genaamd “Talking Towels & Tablecloths”. Deze bijzondere toevoeging aan hun collectie neemt afgedankt textiel en blaast het nieuw leven in, waardoor een harmonieuze mix van duurzaamheid en creativiteit ontstaat.

Elk stuk in deze collectie heeft zijn eigen fascinerende achtergrond, vol herinneringen en ervaringen. Dit textiel, ooit vergeten en achtergelaten, wordt nu getransformeerd tot unieke kledingstukken die een verhaal vertellen. De vakmensen van Anntian selecteren en hergebruiken deze materialen zorgvuldig, zodat elk kledingstuk een gevoel van geschiedenis en authenticiteit uitstraalt.

Door deze sprekende stukken te omarmen, verhef je niet alleen je gevoel voor mode, maar maak je ook deel uit van een duurzame en betekenisvolle modebeweging. Met elk item dat je draagt, draag je een verhaal van transformatie, een symbool van bewuste consumptie en een toewijding aan het behoud van onze planeet.

Ontdek de schoonheid en betekenis achter elke Anntian-creatie. Sluit je aan bij de beweging en omarm de kracht van geüpcyclede mode, waar stijl en duurzaamheid op de meest betekenisvolle manier samenkomen.


Anntian mode: Wreedheidvrije, ethische zijde

Anntian is een merk dat meer doet dan alleen ethisch en geweldloos zijde kweken en produceren.

 • Wreedheidvrije zijde: Anntian fashion geeft prioriteit aan ethische en geweldloze zijdeveredeling en -productie en gebruikt 100% Peace Silk in haar producten.
 • Duurzame praktijken: Gemaakt door kleine, regionale fabrikanten, richt Anntian zich op duurzame praktijken en kiest waar mogelijk voor milieuvriendelijke materialen.
 • Bewust label: Anntian, opgericht in 2006, is een duurzaam en bewust label gevestigd in Berlijn, Duitsland. Ze leggen de nadruk op eerlijke kleding en het gebruik van organische materialen.
 • Levendige ontwerpen: De kleding van Anntian is voorzien van abstracte prints en levendige kleuren, waarbij items zoals de zijden Anntian jurk prachtig gestructureerde zijde en prachtige prints laten zien .
 • Organische materialen: Anntian werkt met pure materialen zoals biologisch katoen, hennep en fijne zijde, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten gewaarborgd zijn .
 • Toegankelijke mode: Anntian’s kleding voor vrouwen is online verkrijgbaar, met een brede selectie van nieuwe seizoens- en uitverkoopartikelen .
 • Hoogwaardige materialen: Anntian biedt hoogwaardige producten van biologische zijde.

Bezoek Twiggy om de collectie van Anntian te shoppen

Op zoek naar een buitengewone en onvergetelijke winkelervaring? Ontdek dan Twiggy, een charmante boetiek in het hart van de Notarisstraat 3, 9000 Gent, België. Als je Twiggy binnenstapt, word je meegevoerd naar een wereld van verfijnde elegantie en exquise mode.

Laat je betoveren door de zorgvuldig uitgekozen selectie van de gerenommeerde Anntian Collection, waar elk stuk een verhaal vertelt en zijn unieke charme uitstraalt. Van ingewikkeld ontworpen kledingstukken tot opvallende accessoires, elk item is een kunstwerk dat ongetwijfeld je aandacht zal trekken en je in vervoering zal brengen.

Maar wat als je niet naar de winkel kunt komen? Geen zorgen, Twiggy heeft alles voor je! Met slechts een paar klikken kun je de prachtige creaties van de collectie thuis ontdekken en shoppen via Twiggy’s exclusieve webshop op Twiggy.be. Ervaar hetzelfde niveau van persoonlijke service en aandacht voor detail, alsof je er zelf bij was.

Dus waarom wachten? Ga op een heerlijke shoppingreis bij Twiggy, waar mode en stijl naadloos in elkaar overgaan voor een onvergetelijke ervaring. Veel shopplezier!

Anntian Twiggy
Anntian Twiggy

Neem deel aan de rauwe magie van ‘Rough Nights

Ervaar de betoverende allure van ‘Rough Nights’ met de betoverende en magische herfst/wintercollectie 2023/24 van Anntian. Mis de kans niet om je te verkleden als nooit tevoren en dompel je onder in de rauwe magie die je te wachten staat. Verhoog je winkelervaring door ethische, wreedaardige mode te omarmen en maak een statement met de nieuwste collectie van Anntian.

 • Shop de Anntian collectie bij Twiggy
 • Ontdek de unieke stukken van Anntian met hun magische inspiratie
 • Doe mee aan Anntians upcyclingproject ‘Talking Towels and Tablecloths’ (Sprekende handdoeken en tafelkleden)
 • Ervaar Cruelty-Free, Ethische zijde met Anntian’s Peace Silk
 • Bezoek Twiggy in de winkel of online voor eenvoudige toegang tot de collectie
 • Doe mee met de rauwe magie van de ruige nachten met de nieuwste collectie van Anntian
 • Geniet van het steunen van ethische, wreedheid-vrije mode: Het is mode met een geweten.

#ElevateFashion #FTW #Fashionista #ShopToday